Noutăți și comunicate

Concert acustic Za' Duff in Puzzle Club

16 ianuarie 2014
Concert acustic Za' Duff in Puzzle Club
Joi, 16 ianuarie 2014, sunteți invitați începând cu ora 21:30 la un concert al trupei Za' Duff în Puzzle Club.

Prețul unui bilet este de 20 lei.

Rezervari si info la telefon: 077 21 600 31 sau http://liveinpuzzle.ro/rezervari
Adresa Puzzle Cafe Bistro & Live Events : Piata Victoriei - Calea Victoriei 155, bloc D1, tronson 6, parter, Bucuresti, http://liveinpuzzle.ro, http://facebook.com/liveinpuzzle



Trupa Za' Duff se reunește în 2014 pentru un concert special: "Descânt - ACUSTIC".

Sunet clar, fără compromisuri, vocal fără cusur, chitarist cu energie, basist inteligent și tobe/percuții pe mâini sigure de femeie. Piese care iți rămân în minte și a doua zi. Andrei Văcaru, Mysha Ungureanu, Teddy Olaru și Elena Icleanu. Aceasta este trupa Za'Duff.

Seara de "Descântec" aduce din nou pe scenă piesele unui album care sună foarte bine rock dar, special pentru seara de 16 ianuarie, vor fi prezentate în variantă acustică. Rezultatul (testat în repetiții) înseamnă mai multă vibrație și căldură pentru muzica lucrurilor importante despre care scriu și cântă cei de la Za' Duff: bucurie, dragoste, nebunie, destin.

Cine i-a auzit vreodată și i-a văzut, va veni să îi revadă. Cine nu îi știe să se lase convinși să o facă. Nu e trupă de cover-uri, e o trupă care a avut ecou în muzică, prin cuvinte proprii și atitudine.

"Fumul intră-n nări, miros de țigări cu-aromă ilegală / Ochi dilatați, străinii se simt frați, iar ea dansează goală / Eu mi-am ucis iubita cu ochii triști și sânii tari / Credea că dragostea e gratis, acum se vinde pe-o sută de dolari." (piesa "Nu te vreau"- muzica si versuri Za'Duff)




Fragment muzical - Nu te vreau: http://www.youtube.com/watch?v=gDkIvGaqnNE

Sursa : Luna PR


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top