Noutăți și comunicate

Concert Acustic - Vița de Vie la Hard Rock Cafe

22 mai 2019
Concert Acustic - Vița de Vie la Hard Rock Cafe
Miercuri, 22 mai 2019, Hard Rock Cafe din București găzduiește un concert acustic Vița de Vie. În deschidere va cânta Maru. Concertul începe de la ora 21:30.


Informații despre Vița de Vie

Bucureștenii sosesc pe scena din Hard Rock Cafe pentru a prezenta albumul, "Acustic" lansat în 2013 la Teatrul Național din București, dar și pentru a vă oferi un jam session inedit pe scena (probabil) celui mai bun club pentru concerte live din București.

Fanii Vița de Vie vor fi surprinși să își regăsească favoriții într-o ipostază artistică unică. Obișnuiți cu concertele lor dinamice și pline de energie, care au devenit în timp trademark-ul Vița de Vie, vor descoperi de data aceasta o cu totul altă stare.

Pornind de la clasicul Unplugged, Acustic înseamna cele mai bune melodii Vița de Vie, strânse în decursul celor 20 de ani de existență, reorchestrate într-o manieră neobișnuită, mergănd uneori până la clasic, jazz, sau bossanova. Cine și-ar fi imaginat vreodată că Basul și cu toba mare poate "să stea în picioare" și să sune atât de bine în varianta Swing?


Informații bilete și locație

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Biletele au urmatoarele preturi:
  • 60 de lei, cu loc la masa sau fara loc, in sala
  • 80 de lei, VIP cu loc la masa in fata scenei
Sunt disponibile si bilete fara loc, in picioare la pretul de 60 de lei.

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecţia de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îţi garantează cea mai placută experienţă live.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - Soseaua Kiseleff, nr. 32. Locatia dispune de cateva sute de locuri de parcare.

Pentru acest eveniment nu este permisă renunțarea la biletele achiziționate.
Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM


Evenimente recomandate

Top