Noutăți și comunicate

Concert acustic Taking Back August în Echoes Haus

30 august 2023
Concert acustic Taking Back August în Echoes Haus
Luna august este dedicată unei trupe speciale - Taking Back August - care aniversează trei ani de activitate printr-un concert în format acustic, pe 30 august 2023, în Echoes Haus din București.

Cea mai libertină lună din an a ajuns la final. Cu acest prilej, încercăm să prelungim puțin petrecerea, într-un cadru ceva mai relaxat. Taking Back August, trupa bucureșteană de metalcore, serbează trei ani de activitate reinventându-și stilul, cu o cântare specială, în format acustic în frumoasa curte de la Echoes Haus (Strada Dianei, nr. 11).

Aniversarea va fi ceva cu totul diferit față de concertele cu care trupa ne-a obișnuit și vom avea parte și de câteva surprize. Taking Back August a susținut pentru prima dată un concert acustic în Hambar, Vama Veche, pe 17 august. Conceptul #ChillingBackAugust a adunat multe fețe curioase în jurul localului, muzica fiind în ton cu atmosfera Vămii. Pe 30 august, vom avea parte de o ultimă șansă de a asculta piesele îndrăgite Taking Back August regândite pentru format unplugged.

Ca de obicei, la București, vor ieși din tiparele metalului. Într-un ambient misterios, la lumina lunii pline din Echoes Haus, vom experimenta o altă emoție a genului muzical metalcore, una mai sensibilă și perfectă pentru a încheia vara pe o notă pozitivă, contemplativă.
La mulți ani, Taking Back August! Am împlinit trei ani de activitate. Trei ani în care am râs, am plâns, trei ani în care am făcut mișto unul de celălalt, în care ne-am făcut observație unul celuilalt și în care am făcut pe soacra unul cu altul, trei ani în care am băut cantități considerabile de alcool. Trei ani în care ne-am implicat fiecare cum am putut în acest proiect. Am împărțit scena cu trupe destul de mari, cu prieteni de pahar, cu oameni mișto și versatili, am petrecut până la orele dimineții și am cântat cu patos pentru oamenii care și-au pus inima în fața noastră, dispuși să ne descopere.

August este despre noi, despre voi, despre vaci și boi, în căruțe colorate. Am avut niște ani buni și continuăm să facem ceea ce ne place, să meargă banda, cum se zice.

Pregătim un turneu pentru lunile următoare, anul viitor se lasă cu album, iese și merch nou cu Omega, pregătim și un featuring împreună cu o persoană foarte importantă pentru noi, suntem plini de surprize, doamna Marin ar fi încântată


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Let's Rock recomandă

Top