Noutăți și comunicate

Concert acustic Sarmalele Reci la Teatrul de pe Lipscani

14 aprilie 2016
Concert acustic Sarmalele Reci la Teatrul de pe Lipscani
Joi, 14 aprilie 2016, sunteti invitati de la ora 19:30 la concertul trupei Sarmalele Reci în sala Teatrului de pe Lipscani. Spectacolul acustic are titlul „Cei mai frumoși din orașul acesta”.

Rock, blues, jazz, balade, improvizație și o interacțiune minunată cu publicul.

Sarmalele Reci prezintă în variantă acustică cele mai iubite balade și șlagărele cele mai fredonate. Fanii și prietenii vor putea redescoperi repertoriul Sarmalelor Reci în noi sonorități. Este un spectacol de muzică, poezie, teatru și improvizație. Reorchestrate pentru chitară acustică, pian, acordeon, vioară, violoncel, cîntecele noi și cele vechi ale Sarmalelor Reci respiră lirism, energie, bucuria de a trăi. Vrem să invităm în sală pe cei mai frumoși oameni din oraș, oameni care au adus în dar lucruri frumoase, bune, adevărate vieții orașului tău!”, a declarat Zoltán András, fondatorul, vocalistul și liderul formației.

Alături de Sarmalele Reci, actorul Flaviu Crișan, ca amfitrion al spectacolului, însoțește parcursul muzical recitând o selecție de poezie lirică și epică, improvizând împreună cu membrii grupului și cu spectatorii.

Sonoritatea unplugged / acustică revelează mai puternic spiritul intrinsec al muzicii și invită sufletul ascultătorului să se unească mai intim cu el.

Formația Sarmalele Reci a fost înființată în anul 1993 și a lansat opt albume: ”Å¢ara te vrea prost” (1995), ”Aurolac” (1996), ”Bucate alese” (1998), ”Răpirea din Serai” (1999), ”Maniac” (2001), ”Vaca” (2003), ”O seară la operetă” (2007) și ”Haos.ro” (2012).

În prezent, membrii trupei sunt: Zoltán András (voce), Emil Viciu (chitară), Gabriel Drăgan (tobe), Mircea Laszlo Horvath (claviaturi) și Vlady Săteanu (bas).

Biletele se găsesc în rețeaua bilete.ro.

http://www.bilete.ro/concert-cei-mai-frumosi-din-orasul-acesta-sarmalele-reci-acustic-14-apr-2016

Video:

https://www.youtube.com/watch?v=iMV9LEfSrZY


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top