Noutăți și comunicate

Concert acustic Partizan in sufrageria La Copac din Bucuresti

20 decembrie 2013
Concert acustic Partizan in sufrageria La Copac din Bucuresti
Vineri, 20 decembrie 2013, de la ora 21:00, sunteți așteptați în sufrageria La Copac pentru o infuzie de Partizan, de data aceasta acustic.

Prețul biletului este 20 de lei, iar rezervările se fac în limita locurilor disponibile, la locatie. sau la nr de tel. 031 434 0672.
Adresa La Copac : Str. Pitar Mos, Nr 23, Bucuresti.



Artan ( Adrian Pleșca) și Suedezu' ( Răzvan Moldovan) ne vor încânta auzurile cu un concert altfel. Doi partizani, doi muzicieni cu ștate vechi în muzica rock românească ne aduc cele mai bune melodii Partizan, reorchestrate într-o maniera neobișnuită.

Partizanii se feresc de tot ce înseamnă satiră sau critică la adresa oamenilor obișnuiți, fapt pentru care aduc situații din dimensiunea reală și le transpun în una științifico-fantastică, reușind să creeze un univers paralel în care ne regăsim cu toții.
Partizan este un produs 100% românesc și reprezintă suflul natural al străzii bucureștene, un motiv în plus pentru ca vineri seara să nu ratați un concert din care nu vor lipsi piese precum "Perfect", "Păpușea masculină", "Am cu ce", "Mistrețul", "M-am născut în București", "Drumul spre lumină" și multe altele.

Media http://www.youtube.com/watch?v=jnZUnhjOECI&app=desktop

https://www.facebook.com/Partizan.ro

https://www.facebook.com/CarciumaLaCopac

http://www.lacopac.ro/

Parteneri media: TV City, Ziare.com, Åžapte Seri, 220.ro, Askmen.ro, Metropotam.ro, Iconcert.ro, Metalfan, Jurnal rock, Rockstage, Lets rock, Mixtopia, Regielive, IQuads, Vinsieu.ro, BeWhere!, Urban.ro, Studentie.ro, Orasulm.eu, InfoMusic.ro, Cooperativa urbana, Concerteazi,, Urbanthings, Pubbing.ro, inOras.ro, Tillate.com, Sofresh, no3, Hipmag, Sub25, Teenpress.ro, Feeder, Anyplace, Best Event.ro, Musicnights.ro, Getlokal, B365.ro, thebeat.ro, etc.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top