Noutăți și comunicate

Concert acustic Luna Amara - Storytellers in Ageless Club

1 iunie 2012
Concert acustic Luna Amara - Storytellers in Ageless Club
Vineri, 1 iunie 2012, sunteti invitati de la 22:00 in Ageless Club,   unde trupa Luna Amara vine cu un concert acustic, pe care trupa il organizeaza foarte rar, de aceasta data sub genericul "Luna Amara. Storytellers".

Pretul unui bilet este de 20 lei. Pentru rezervari prin telefon, reduceri 15% la nota de plata.
Adresa Ageless Club : Calea Serban Voda, Nr. 213 (langa intersectia cu str. Cutitul de Argint, fostul Tehnic Club). Mijloace de transport: tramvai 1 si 19,   autobuz 116 si 323 (statia Cutitul de Argint), metrou (statia Tineretului). Booking si rezervari: 0726811636,  http://www.ageless.ro.


Va fi mai mult decat un concert, o seara in care cei de la Luna Amara vor canta, vor povesti, vor interactiona cu publicul. Participantii sunt asteptati sa aduca flori albe pentru a insufleti decorul.

2-Concert_acustic_Luna_Amara_-_S_07ssNvHa8.JPG

Vor fi versiuni acustice ale unor piese binecunoscute de pe albumele "Dont' let your dreams fall asleep", "Pietre in alb", "Asfalt" si "Loc lipsa", dar si premiera live a piesei "In lumina", vom afla povestea din spatele versurilor, dar si alte experiente pe care baietii din Luna Amara sunt gata sa  le impartaseasca celor prezenti.

În seria următoare de concerte, Luna Amară vă propune o abordare inspirată de celebrele VH1 Storytellers. Conceptul e simplu: membrii formației vorbesc despre piesele din playlist sau povestesc publicului diverse întâmpări legate de momentul compunerii sau înregistrarii  piesei respective, de exemplu. Există si o latură interactivă: publicul poate pune intrebări despre piese, versuri, mesaj etc. Cu cât întrebările sunt mai interesante, cu atât seara va fi mai reușită.

La concert, fanii Luna Amara vor avea parte de o tombola cu premii, toate biletele intrand in tragerea la sorti pentru 5 albume "Don't let your dreams fall asleep", cu autografele membrilor trupei, ca si pentru 2 cocktailuri Ageless Club.


Evenimente recomandate

Top