Noutăți și comunicate

Concert acustic Luna Amară si Breathelast in club Quantic

31 august 2018
Concert acustic Luna Amară si Breathelast in club Quantic
Vineri, 31 august 2018, sunteti invitati in club Quantic de la ora 19:00 pentru un concert acustic Luna Amară si Breathelast.

În ultima zi de vară a anului 2018, vă invităm cu drag în Grădina de Vară Quantic pentru că v-am pregătit un eveniment acustic la umbra pânzelor colorate!
Înconjurați de natură, prieteni, voie bună și bere rece, ne strângem ca să creăm o seară de excepție, o amintire a unei seri de vară, ACEA seară de vară, alături de Luna Amară și Breathelast!
Aducându-ne aminte de anul trecut, de sentimentul plăcut pe care l-am împărtășit cu toții la lansarea berii “Chihlimbar, d-abia așteptăm să revedem cele 2 trupe “Aproape în aceeași formulă!

Prietenii noștri de la Breathelast se vor prezenta într-o variantă nouă de acustic, alături de Flora Pop la vioară, iar prietenii de la Luna Amară vor cânta “Aproape toate piesele dragi vouă și vor reuși să vă facă să zâmbiți și să vă relaxați.
31 august este o seară garantată vouă, o seară 100% relaxantă care vă predispune mintea şi sufletul la lucruri bune şi frumoase.

Luna Amară
https://www.youtube.com/watch?v=o62NX8ankxI
https://www.facebook.com/LunaAmaraBand/

Breathelast
https://www.youtube.com/watch?v=vgUfo6025GM
https://www.facebook.com/Breathelast/

Bilete:
35 lei în presale, până pe data de 30 august -> https://goo.gl/BJhz1e / https://goo.gl/BnqYCK
50 lei în ziua evenimentului, la intrare sau -> https://goo.gl/BJhz1e / https://goo.gl/BnqYCK


Evenimente recomandate

Top