Noutăți și comunicate

Concert acustic EL NEGRO in Wings Club

18 martie 2011
Concert acustic EL NEGRO in Wings Club
Vineri, 18 martie 2011 incepand cu ora 21:00, sunteti asteptati la un concert acustic al trupei EL NEGRO si a Cvartetului Cantabile in Wings Club.

Pretul unui bilet este de 20 lei si se gasesc pe www.biletoo.ro si la intrarea in Club Wings (Str. Mihai Eminescu nr 127) in seara concertului.

Construit pe atmosfera roots a sunetelor acustice, este poate cel mai ingrijit concert EL NEGRO din ultima perioada, Cvartetul Cantabile aducand alaturi de spiritul neconventional al trupei, un plus de eleganta, sunet si culoare pura, izvorata din inceputurile muzicii ne-elecrificate.

Este cel de-al doilea concert EL NEGRO ACUSTIC in cei 11 ani de activitate ai trupei, caracterul neconventional al combinarii muzicii reggae impreuna cu un cvartet de coarde fiind deja principala atractie a evenimentului.

Se vor mai alatura trupei numerosi alti artisti prieteni din lumea artistica romaneasca si nu numai.

Si pentru ca o astfel de abordare cerea o locatie speciala, trupa s-a orientat catre un fost cinematograf, actualmente o moderna si echipata sala de concerte. Este vorba de Wings Club, co-parteneri ai evenimentului, care sprijina proiectul printr-o punere in scena aparte.

Concertul este preluat atat audio cat si video pentru un material discografic ulterior.

Bogdan Negroiu, solistul EL NEGRO declara: " Concertele acustice sunt un imens exercitiu de sinceritate muzicala si probabil de aici si interesul urias al publicului, care simte rezonanta ta si i se alatura implicit. Nu te poti ascunde, e ca si cum ai canta in slip si fara inhibitii. Ei bine, pentru ei, publicul nostru de republikani aparte, la acustic EL NEGRO o sa cant gol "

Republika Verde este cel mai nou crew de atitudine urbana si muzica reggae pe care trupa EL NEGRO l-a infiintat, la care s-au afiliat oameni simpli, artisti de gen si care simt nevoia de o Republika Verde, ca o alternativa a exploziei de prost gust din Republica Romania.

Republika Verde este si numele emisiunii online de muzica reggae de pe radio3net.ro, prezentata de EL NEGRO.

Pregatiti-va pentru o seara gold, in care impresionanta voce a lui Bogdan Negroiu se va armoniza cu sunetele de viori si chitari reci, toba se va imprieteni cu sunetul de saxofon si viola, vocea Helennei se va aseza catifelat peste bass-ul acustic, iar toate acestea se vor completa cu partitura vocala a publicului ce va striga din nou, specific reggae: "Oyo"!

http://www.republikaverde.ro
http://www.elnegro.ro
http://www.biletoo.ro
Contact: republikaverde@gmail.com

Adresa Wings Club : Strada Mihai Eminescu, Nr. 127, Bucuresti.

Rezervari la : 0724 076 246


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top