Noutăți și comunicate

Concert acustic E-An-Na in club Expirat

15 mai 2022
Concert acustic E-An-Na in club Expirat
E-An-Na va susține un concert în Club Expirat, duminică, 15 mai 2022, de la ora 20:00.
Biletele se pot cumpara online.


Informații despre eveniment

Exprimându-se natural prin piese de folk, modern metal și interpretări unice ale unor piese tradiționale mai puțin cunoscute, E-AN-NA au făcut de la bun început deliciul topurilor folk metal, multe din piesele lor ajungând în playlist-urile fanilor de metal.

Au cântat la multe festivaluri de muzică printre care: Wacken, Rockstadt Extreme Festival, Metalhead Meeting, Revolution Festival.

Din 2020, trupa se decide să spargă bariere muzicale lansând piese din diferite zone experimentale.
Acest lucru se concretizează prin doua EP-uri fundalmental diferite, lansate in 2021. Fascinathanatango, un EP avant-gardist de tango-uri si MLR, un EP inspirat care dorește să transmită că dragostea pentru muzică și artă nu trebuie cenzurată.
Pe MLR se află și piese Malere, piesa cu care formația s-a înscris in Selecția Națională Eurovision 2022 alături de Bogdan De la Vâlcea - prietenul lor, care este și invitat la concert - și cu care au ajuns până la a doua parte a semifinalelor.
Malere, o combinație de folk metal și manele, cu o linie melodică catchy şi versuri care te atrag către "ea",
este melodia care chiar nu „îți iese din cap” odată ce o asculți, lucru dovedit de faptul că Malere a fost în Viral 50 Romania pe Spotify și pe Trending pe Youtube.

E-an-na vă invită la concertul de debut acustic pe 15 mai 2022, unde o să cânte intr-o formulă aparte și va trece publicul printr-o multitudine de stări cu un set plin de piese cântate în premieră.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top