Noutăți și comunicate

Concert acustic Benetone Band in The Barrel British Restaurant

10 aprilie 2011
Concert acustic Benetone Band in The Barrel British Restaurant
Duminica, 10 aprilie 2011, sunteti invitati in The Barrel British Restaurant incepand de la ora 21:00 la o seara de classic rock acustic alaturi de Benetone Band.

Intrarea la eveniment este gratuita, iar pentru rezerva mese la eveniment scrie-ne la contact[at]Benetoneband[dot]com sau suna-ne la 0726412646. Grabeste-te! Locurile sunt limitate!
Adresa The Barrel British Restaurant : Strada Smardan, Nr. 27, Bucuresti.

Pentru prima data, Porro, Mircea si Alex vor canta pentru tine cele mai tari piese ale genului in varianta acustica.

E duminica e Benetone Band la The Barrell! Incheie saptamana alaturi de Benetone Band la The Barell. Duminica seara baietii iti vor oferi "the classic rock experience" si vor interpreta pentru tine piese din repertoriul Bon Jovi, Guns, Dire Straits, Eric Clapton sau Metallica in varianta acoustic!

Benetone Band te scoate din casa la sfarsit de saptamana si te asteapta la The Barrel British Restaurant pentru iti oferi o seara speciala de classic rock de calitate marca Benetone Band! Asa ca vrei sa bei o bere alaturi de prietenii tai, sa iei masa in oras sau doar sa asculti muzica live de calitate, Benetone Band Acoustic Version te asteapta duminica 10 aprilie la The Barrel!


Si daca inca nu te-ai convins ca trebuie sa participi te asteptam online la http://Benetoneband.wordpress.com.

Un eveniment rockomandat de Mad Dogs Riding Club si realizat cu sprijinul The Barrel Irish Restaurant, Rock FM, 7 Seri, Zile si Nopti, stiumuzica.ro, afterparty.ro, metalfan, metropotam.ro, lumebuna.ro, bestmusic.ro, inconcert.ro, musicchat.ro, thecity.ro, pubbing.ro, inoras.ro, studentie.ro, metalhead, diseara.ro, letsrock.ro, iconcert.ro, cefacemdiseara.ro, no3, muzica360.ro, 360party.ro, vinsieu.ro si youmago.

Sursa : Benetone Band,
http://www.benetoneband.com
http://benetoneband.wordpress.com


Evenimente recomandate

Top