Noutăți și comunicate

Concert acustic Antimatter

5 noiembrie 2008
Concert acustic Antimatter
ARTMANIA continua seria concertelor acustice, invitandu-va la o seara speciala alaturi de Duncan Patterson (ex- Anathema, Antimatter) si Mick Moss (Antimatter), in data de 5 noiembrie 2008, de la ora 21.00, la Becker Brau Live Music Club, situat pe strada Turturelelor, nr. 11, Bucuresti.

Duncan Patterson si Mick Moss s-au reunit pentru a sustine o serie de concerte in cadrul carora vor canta variante acustice ale pieselor Antimatter, dar si Ion (proiectul lui Duncan Patterson) sau Anathema.

Seara de 5 noimebrie va prezenta o combinatie intre creatiile celor doi artisti, reunite intr-un eveniment unic, dedicat celor care apreciaza sonoritatile originale ale muzicii compuse de cei doi, dar care, in acelasi timp, indragesc muzica celor de la Anathema.

Pretul unui bilet este de 50 de lei, iar biletele se gasesc in reteaua magazinelor Diverta si pe www.ticketpoint.ro.


Despre Antimatter

Trupa Antimatter a fost infiintata de catre Mick Moss si Duncan Patterson in 1998, Patterson parasind Anathema dupa sapte ani in care a fost basistul si unul dintre compozitorii formatiei britanice. Mick Moss a facut parte din mai multe trupe inainte de Antimatter, compunand muzica de mai bine de un deceniu.

Primele albume Antimatter, Saviour si Lights Out, au fost caracterizate de un timbru vocal melodios, fiind la limita dintre gothic si trip hop, in timp ce albumele mai recente ca Planetary Confinement si Leaving Eden sunt cu preponderenta acustice, compozitia parasind experimetele de pe primele albume si apropiindu-se de un sound curat de rock melodic.

Imediat dupa finalizarea celui de-al treilea album Antimatter, Planetary Confinement, Patterson a parasit trupa pentru a se concentra pe un nou proiect, intitulat Ion - cel mai personal proiect al sau de pana acum. Ion, cuvant ce inseamna "pur" in galeza, este un proiect care cu greu poate fi etichetat sau incadrat intr-un curent muzical, primul album intitual "Madre, ProtA genos", dezvaluind o lume eterica, melancolica si absolut originala.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top