Noutăți și comunicate

Concert ACT, TRUDA si SKULLP in Irish & Music Pub

8 mai 2010
Concert ACT, TRUDA si SKULLP in Irish & Music Pub
Sambata, 08 mai 2010 Irish & Music Pub din Cluj-Napoca va gazdui un concert al trupei ACT si TRUDA incepand cu ora 20:30. In deschidere vor canta cei de la Skullp.

Dupa schimbul cultural de la Bucuresti, ACT si Truda se intalnesc din nou pe aceeasi scena la Irish & Music Pub din Cluj. Intrucat "duetul" a fost foarte bine primit de public la editia sa bucuresteana, asteptam o noua seara incendiara, stropita din plin cu "jinars"de Cluj.

De data asta, macelul va fi prefatat de trupa locala Skullp (metal - www.myspace.com/skullp). Aflati pe teren propriu, Syca 'n Destroy, Fotzey, Johann si Ricco vor aduce la viata, pentru urmatoarea parte a show-ului, Truda (powercore - www.truda.ro).

Cap de afis, veniti de departe, in timp si spatiu, dar mereu neobositi, ACT (hard rock/alternative metal - www.trupaact.com) vor incheia o seara ce se anunta de pomina. Ne asteptam si la ceva coveruri celebre si poate la un jam session cu baietii celor doua (trei) trupe. Dar ramane de vazut ce va spune publicul!


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top