Noutăți și comunicate

Concert ACT in Deja Fu

21 februarie 2009
Concert ACT in Deja Fu
A uzi,
C e faci sambata 21 februarie?
T e invit la un concert de rock'n'roll!


A i citit bine!
C e te gandesti atata ?
T rebuie sa te mai distrezi si tu, nu?


A sa ca hai!
C a doar nu vrei sa stai in casa sambata seara!
T e astept!


Canta trupa ACT live unplugged in campania de promovare a noului lor album, "EXACT". Detalii pe my space. http://www.myspace.com/trupaact


Despre ACT de catre specialisti:

"Cu toate kitch-urile muzicale care aduc bani grei marilor case de discuri si care incetoseaza mintea romanului, cu toate oprelistile impuse de conjuratia celor 7 majori, cu toate piedicile mass-mediei puse muzicii din underground cu voie sau fara voie, cu toate cele trendy, cool si stylish, cu toate aceste rele, trupa ACT are un cuvant greu de spus in muzica romaneasca" (Radu Lupascu - "Arta sunetelor")

"Cu o componenta absolut de exceptie pentru peisajul metalic autohton, trupa ACT iese pe piata cu un material exceptional si surprinzator de bun, un album produs in Romania cum de foarte mult timp nu am mai ascultat. Se observa fara nici o umbra de indoiala calitatea si experienta extrem de vasta a acestor muzicieni [...]." (Dan Achim - "Maximum Rock Magazin")

"O propunere ar putea fi primul album al unei trupe care se ridica din adancuri pentru a face haos in showbizul din bransa: ACT. 12 piese la care sa scuturi din plete cu entuziasm si angajament "(FHM)


Locatie: Deja Fu Bucuresti, B-dul Ferdinand 53-55, http://www.dejafu.ro/
Data: 21 februarie 2009, ora 21.00


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top