Noutăți și comunicate

Concert Accept la Arenele Romane din Bucuresti

14 decembrie 2015
Concert Accept la Arenele Romane din Bucuresti
Luni, 14 decembrie 2015, unul dintre cele mai sonore nume ale scenei heavy metal internationale, headlinerii de la Wacken 2014, germanii de la ACCEPT, sosesc in Romania la Arenele Romane din Bucuresti pentru a prezenta fanilor showul “Blind Rage over Romania”!



Cu 14 albume la activ si mii de concerte in toata lumea, pionieri in dezvoltarea stilurilor thrash, speed si heavy metal, ACCEPT vor prezenta pe 14 decembrie in cortul incalzit al Arenelor Romane cantece de pe noul album “Blind Rage” in cadrul unui playlist foarte variat care va include si piese de pe albumele care i-au facut celebri precum Balls to The Wall, Metal Heart, Princess of the Dawn, Teutonic Terror sau Stalingrad!

Intoarcerea lor, indelung aplaudata, in 2010 cu albumul “Blood Of The Nations”, a deschis noi orizonturi pentru trupa germana, ACCEPT, dupa o pauza de 15 ani. Au ramas in topuri cu urmatorul album, Stalingrd, in 2012, album urmat de un turneu international. Anul 2014 a inceput cu cu o lansare a unui album impresionant, Blind Rage, release care a ajuns pe locuri fruntase in topurile Europene (locul 1 in Finlanda si Germania!) dar si in jurul lumii, fiind indelung laudat de presa de specialitate din Suedia pana in America de Sud, alaturi de o serie impresionata de showuri sold out in Asia, Australia, Europa si cele doua Americi. Accept au cantat apoi pe scenele marilor festivaluri internationale in cadrul turneului Blind Rage Part 1. Incepand cu luna aprilie, au continuat turneul cu partea a doua, iar acesta se va incheia in Europa de est la mijlocul lui decembrie cu niste showuri de peste doua ore in special pentru fanii de power, groove, heavy si speed metal ! Trupa este din nou in turneu: “Faster…Harder…Louder!”



Pe 14 decembrie, ACCEPT ajunge din nou in Romania la Arenele Romane din Bucuresti !

Bilete earlybird in numar limitat se gasesc pe http://www.iabilet.ro si in reteaua iaBilet (http://www.iabilet.ro/retea) la pretul special de 70 de lei alaturi de un numar limitat de bilete Golden Circle in fata scenei la pretul de 120 de lei. (doar 250 de bucati)

Dupa epuizarea acestora, biletele vor costa 80 de lei pana pe 1 octombrie, 90 de lei pana pe 1 decembrie si 100 de lei dupa 1 decembrie si in ziua concertului, la intrare.

Un eveniment marca METALHEAD


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top