Noutăți și comunicate

Concert Abstract Rapture, Bolthard si Negativist in Club Wings

27 martie 2011
Concert Abstract Rapture, Bolthard si Negativist in Club Wings
Duminica, 27 martie 2011 sunteti invitati in Club Wings la un concert al trupei Abstract Rapture, Bolthard si Negativist incepand cu ora 19:00.

Pretul unui bilet este de 15 lei si poate fi achizitionat prin intermediul www.biletoo.ro si a magazinelor partenere.

Accesul publicului este permis incepand cu ora 18.00.

MIG Management si Stay Metal Forever deschid sezonul concertelor Bolthard 2011 in Club Wings din Bucuresti. Alaturi de Bolthard veti vedea pe scena trupa Abstract Rapture din Luxemburg, prezenti pentru prima data in Romania, cat si formatia Negativist din Ramnicu Valcea.

Abstract Rapture a fost infiintata in 2001 de catre Drittt (Vocals), Nol (Guitars), Stephen E. (Bass) si Steve R. (Drums). Trupa a avut nenumarate concerte in Luxemburg si Belgia.

In 2007 a castigat "Wacken Metal Battle"( Luxembourg), acest lucru oferindu-le sansa sa participe la Wacken Open Air Festival si sa prezinte unei audiente largi, sound-ul lor puternic si unic.

In August 2007, Abstract Rapture a semnat cu casa de discuri Maddening Media care le-a inlesnit inregistrarea primului album full-length la Tidal Wave Studios, "Democadencia"(thrash metal).

In 2011, Abstract Rapture vine in Romania pentru prezentarea noului lor album !

www.abstractrapture.net

www.myspace.com/abstractrapture


Dupa ce, anul trecut, au impartit scena cu Sabaton si Cadaveria, BOLTHARD trece la etapa urmatoare a traseului trupei, intr-un an 2011 in care participarile confirmate alaturi de Blind Guardian (Arenele Romane, 1 Mai), dar si la alte festivaluri din tara completeaza primele prezente in strainatate Gahlen Mosht Festival, Dresden & Kulturfabrik, Lux.

In martie 2010, Bolthard a lansat primul sau EP Password: Invalid

Catalin Gurita, Bolthard, chitara:

"Noi credem despre noi ca evoluam cu fiecare piesa scrisa. Important este ca show-ul sa poata tot timpul sa complementeze ceea ce se intampla strict muzical. Nu vrem sa stam pe loc si probabil, lucrurile vor lua amploare de la sine. Atata timp cat vom avea suport si cat ne vom simti bine facand metal, vom incerca sa ridicam stacheta din ce in ce mai mult si in directia show-ului si a sunetului"


www.myspace.com/bolthardband


Negativist din Ramnicu-Valcea si-a inceput activitatea in octombrie 2008 si are in componenta sa membri cunoscuti din grupuri precum Mentor, Gruesome Fate, Cronos, Post Sincron, Megatrend.

Genul muzical abordat este death metal, influentat de trupe precum Death, Dream Theater, Coroner, Dark Tranquility

http://www.myspace.com/negativistro

Adresa Wings Club : Strada Mihai Eminescu, Nr. 127, Bucuresti


Evenimente recomandate

Top