Noutăți și comunicate

Concert Abstract Rapture, Bolthard, Negativist in Club Heaven & Hell

26 martie 2011
Concert Abstract Rapture, Bolthard, Negativist in Club Heaven & Hell
Sambata, 26 martie 2011, sunteti invitati de la ora 18:00 in Club Heaven & Hell din Constanta la un concert Abstract Rapture, Bolthard si Negativist.

Pretul unui bilet este de 15 lei. Biletele pot fi achizitionate prin intermediul www.biletoo.ro si a magazinelor partenere.

MIG Management si Stay Metal Forever deschid sezonul concertelor Bolthard 2011 in Heaven & Hell din Constanta. Alaturi de Bolthard veti vedea pe scena trupa Abstract Rapture din Luxemburg, prezenti pentru prima data in Romania, cat si formatia Negativist din Ramnicu Valcea.Abstract Rapture
www.abstractrapture.net, www.myspace.com/abstractrapture

Abstract Rapture a fost infiintata in 2001 de catre Drittt (Vocals), Nol (Guitars), Stephen E. (Bass) si Steve R. (Drums). Trupa a avut nenumarate concerte in Luxemburg si Belgia.
In 2007 a castigat "Wacken Metal Battle"( Luxembourg), acest lucru oferindu-le sansa sa participe la Wacken Open Air Festival si sa prezinte unei audiente largi, sound-ul lor puternic si unic.
In August 2007, Abstract Rapture a semnat cu casa de discuri Maddening Media care le-a inlesnit inregistrarea primului album full-length la Tidal Wave Studios, "Democadencia"(thrash metal).
In 2011, Abstract Rapture vine in Romania pentru prezentarea noului lor album !


Bolthard
www.myspace.com/bolthardband

Dupa ce, anul trecut, au impartit scena cu Sabaton si Cadaveria, BOLTHARD trece la etapa urmatoare a traseului trupei, intr-un an 2011 in care participarile confirmate alaturi de Blind Guardian (Arenele Romane, 1 Mai), dar si la alte festivaluri din tara completeaza primele prezente in strainatate - Gahlen Mosht Festival, Dresden & Kulturfabrik, Lux.
In martie 2010, Bolthard a lansat primul sau EP - Password: Invalid
Catalin Gurita, Bolthard, chitara:
"Noi credem despre noi ca evoluam cu fiecare piesa scrisa. Important este ca show-ul sa poata tot timpul sa complementeze ceea ce se intampla strict muzical. Nu vrem sa stam pe loc si probabil, lucrurile vor lua amploare de la sine. Atata timp cat vom avea suport si cat ne vom simti bine facand metal, vom incerca sa ridicam stacheta din ce in ce mai mult si in directia show-ului si a sunetului".


Negativist
http://www.myspace.com/negativistro

Negativist din Ramnicu-Valcea si-a inceput activitatea in octombrie 2008 si are in componenta sa membri cunoscuti din grupuri precum Mentor, Gruesome Fate, Cronos, Post Sincron, Megatrend.
Genul muzical abordat este death metal, influentat de trupe precum Death, Dream Theater, Coroner, Dark Tranquility.

Sursa: Stay Metal Forever!


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă