Noutăți și comunicate

Concert AB/CD (Tribut AC/DC) la Faber, Timisoara

4 iunie 2022
Concert AB/CD (Tribut AC/DC) la Faber, Timisoara
Manufactura și R&R Booking vă invită sâmbătă, 4 iunie 2022, la un super concert de tribut AC/DC cu formația AB/CD din Ungaria, în curtea centrului cultural FABER de pe splaiul Peneș Curcanul nr 4-5. Accesul în incintă se face începând cu ora 18:00, iar concertul va începe după ora 19:00.
https://www.youtube.com/watch?v=m4AW8smpxZE
AB/CD este cea mai cunoscută formație de tribut AC/DC din Ungaria, şi una dintre cele mai bune și apreciate din Europa. Formaţia a luat naştere în decembrie 2003, iar de atunci a susţinut sute de concerte atât în Ungaria cât şi în ţările vecine. Scopul lor este să susțină concerte în locuri unde formaţiei AC/DC îi este imposibil să ajungă, inclusiv în cluburile underground. Dorinţa trupei AB/CD este să ofere un show cât mai apropiat atât ca energie cât şi ca spirit, astfel încât publicul să se simtă cu adevarat că la un concert AC/DC. În curtea de la FABER se vor auzi melodii renumite precum Thunderstruck, Highway to Hell sau You Shook Me All Night Long, iar băieții de la AB/CD promit un spectacol audio-vizual de zile mari, pentru toți fanii trupei AC/DC și iubitorii de muzică rock.

Line-up:
  • Szemenyei Ádám-Angus Young – chitară
  • Csányi Szabolcs-Malcom/Ştevie Young- chitară
  • Kristó László-Bon Scott/Brian Johnson/Axel Rose – voce
  • Demjén András-Cliff Williams – bass
  • Bodor Tibor-Phill Rudd – tobe
Accesul la concert costă 40 de lei, iar biletele se pot achiziționa în avans de pe iabilet.ro sau de la intrare. Mai multe detalii se găsesc în evenimentul de pe Facebook.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top