Noutăți și comunicate

Concert AB4 si Lights Out in Flying Circus Pub din Cluj-Napoca

9 martie 2012
Concert AB4 si Lights Out in Flying Circus Pub din Cluj-Napoca
Vineri, 9 martie 2012, sunteți invitați în Flying Circus Pub de la ora 22:00 la un concert AB4 și invitații lor speciali, trupa Lights Out.

Adresa Flying Circus Pub : Iuliu Maniu, Nr.2, Cluj-Napoca (tel +40/751121985)

"Încerci din nou să dilați clipa/Să poți să fii și să rămâi/Åži focul care plouă/Secunda care cade/Mirosul orei arse/Realul ne desparte/Åž-ai o moacă de surprins/Chiar și-așa când stai întins"... Așa începea fenomenul numit AB4. Unul din cei trei coloși ai muzicii alternative din România, AB4 nu încetează să fascineze un public cunoscător, inteligent și meloman.

AB4 au împlinit deja aproape 12 ani de existență, timp în care trupa a avut o evoluție inovatoare, remarcabilă în scena muzicii alternative românești. O colaborare cu o trupa de hip-hop, videoclipuri creative, lansarea albumelor Toxic si Broken Trust, premiul "Best Romanian Act" la MTV European Music Awards in 2003, sunt doar câteva dintre detaliile care au menținut AB4 în atenția publicului.

Faptul că trei dintre membrii săi erau italieni i-a împiedicat să aibă o evoluție și o apariție constantă pe scenele din România și a dus la numeroase schimbări de componență. De câțiva ani însă, AB4 înseamnă: Doru Trascău, Enrico D'Angelosante, Antonio Bonansigno și Dorian Cazacu. În această componență jumătate românească, jumătate italiană, AB4 înregistra piese noi anul trecut, la Roma.

Componența:
Doru Trăscău - vox, guitar
Enrico D'Angelosante - guitar, backing vocals
Antonio Bonansingo - bass, backing vocals
Dorian Cazacu - drums

Web:
http://www.facebook.com/AB4Band
http://www.myspace.com/AB4Band
http://www.youtube.com/AB4rock
http://www.soundcloud.com/AB4
http://www.vimeo.com/AB4
http://www.twitter.com/AB4_official
http://www.last.fm/music/AB4

Invitații trupei AB4 sunt Lights Out! o trupă de indie/psychedelic ce a luat ființă în februarie 2010. Debutul live al trupei a avut loc în Cluj-Napoca, în data de 29 aprilie, 2010.
Concertele au continuat în deschidere la diferiți artiști clujeni. În toamna lui 2010 trupa ajunge să înregistreze și prima piesă proprie, cu care participă la concursul Byron Rock You Highscool 2, unde câștigă premiul de popularitate, care, pentru trupă este o rampă de lansare.
După participarea la byron|Rock Your Highscool 2, piesa Inside Out ajunge și la Radio Guerrilla, iar concentrarea trupei cade pe compozițiile proprii. Ajung să împartă scena cu artiști precum Amber Smith, The Amsterdams, Snails, The Moood, OCS la diferite festivaluri și evenimente.

La începutul anului 2012 trupa intră în studio și termină, în cursul unei săptămâni, înregistrările pentru primul EP semnat Lights Out!

Componența:
Teo (Voce)
Andrei S (Chitara/Bas)
Oana (Tobe)
Andrei B (Chitara/Bas)

Web:
http://www.facebook.com/lightsoutcluj
http://myspace.com/lightsoutcluj
Event:
http://www.facebook.com/events/258815387529129/

Sursa : Flying Circus Pub
http://www.facebook.com/flyingcircuspub


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top