Noutăți și comunicate

Concert A Pale Horse Named Death și Molybaron în Club Capcana, Timișoara

18 octombrie 2019
Concert A Pale Horse Named Death și Molybaron în Club Capcana, Timișoara
Vineri, în 18 octombrie 2019, iubitorii de hard rock sunt invitati începând cu ora 19.00 la concertul trupei A Pale Horse Named Death (hard rock & gothic) din Club Capcana, la Timișoara. În deschidere va cânta trupa Molybaron.
https://www.youtube.com/watch?v=5rUQF6D3j4Q

Despre A Pale Horse Named Death

Formata la începutul lui 2009 în Brooklyn, New York, A Pale Horse Named Death s-a remarcat în randul formatiilor de renume în stil hard rock. Trupa imbina într-un mod remarcabil sunete apocaliptice de heavy metal cu stilul gothic & grunge.

A Pale Horse Named DeathCvintetul din New York, format din Sal Abruscato (voce, chitară), Eddie Heedles (chitară), Joe Taylor (chitară), Eric Morgan (bas) și Johnny Kelly (tobe), a lansat de curând cel de-al 3-lea album numit When the world becomes undone, după ce primele 2 albume And Hell Will Follow Me și Lay My Soul To Waste au fost extrem de bine primite de public.

"Ultimul album este combinația noastră de tonuri muzicale aparent deprimante și întunecate, cu melodii neașteptat de frumoase", afirmă Sal. "Există un fenomen hipnotic care se întâmplă atunci când iei riff-uri super grele și adaugi o sensibilitate armonică."

https://www.youtube.com/watch?v=QcTBltWVPJ4


Biletele pre-sale costa 40 de lei și se pot achiziționa de aici:
https://www.iabilet.ro/bilete-a-pale-horse-named-death-support-43533/
În seara concertului prețul unui bilet va fi 50 lei.
Mai multe detalii despre eveniment, aici: https://www.facebook.com/events/2084626331844211


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top