Noutăți și comunicate

Concert 4Tune Quartet, muzica clasica si rock, la expozitia caritabila organizata de “#Find_us”

17 aprilie 2018
Concert 4Tune Quartet, muzica clasica si rock, la expozitia caritabila organizata de “#Find_us”

4Tune Quartet (un proiect special de muzica rock cu instrumente clasice) va sustine concertul ce inaugureaza o noua editie a expozitiei BEST OF #FIND_US 2017 in perioada 21 aprilie - 21 mai 2018, un show de 40 de minute, destinat, de asemenea, strangerii de fonduri pentru FLAVIA LUPU, una dintre supravietuitoarele tragediei din Colectiv.

Evenimentul este organizat de #FIND_US, Asociatia Fotografilor de Concert, cu sprijinul clubului Rockstadt din Brasov!

Roxana Curtgeafar – vioara I, Corina Tofănel – vioara a II-a, Simona Gurău – violă și Alexandra Enache - violoncel. Patru prietene, patru muzicieni, patru colege de Filarmonică. .. aceleași patru suntem 4Tune Quartet! Pentru că iubim muzica clasică, dar și rock-ul, am vrut să descoperim noi oportunitati sonore. Așa s-a născut 4Tune Quartet! Practic, o trupă de cover-uri rock, ȋntr-o sonoritate clasică, dar electrizantă, ce caută să păstreze din vibe-ul şi energia  pieselor originale, printre care semnalam piese memorabile marca Pink Floyd, Iron Maiden, Metallica etc”, au declarat 4Tune Quartet.

Vernisajul va avea loc in seara de sambata, 21 aprilie 2018, cu incepere de la ora 20.00 la clubul Rockstadt, strada Nicolae Titulescu, nr.  2, Brasov. In scurt timp, vom anunta si desfasuratorul vernisajului. De asemenea, in seara concertului va exista si URNA pentru donatii. Intrarea este libera! Veniti!

Incurajam publicul sa revenina la clubul Rockstadt si in cursul zilelor urmatoare, pentru a se bucura cat mai mult de imaginile alese cu grija de membrii #FIND_US”, a mentionat Asociatia.

Expozitia va contine in jur de 30 de fotografii, suprinse in timpul celor mai frumoase concerte desfasurate de-a lungul anului 2017.

Tablourile fotografice sunt expuse in format 50 x 70 cm, portrait & landscape, iar donatia minima per exponat este in valoare de 100 lei. Suma de bani pentru fiecare lucrare va ajunge in contul Flaviei Lupu, ranita grav in tragedia din clubul Colectiv, ce, din pacate, are nevoie de 5 (cinci) operatii si recuperare, pana la finalul anului in curs”, a conchis FIND_US.

DONATI PENTRU FLAVIA CLAUDIA LUPU: RO62INGB0000999906207310


DESPRE 4TUNE QUARTET

(2)Concert4TuneQuartetmuzica_rOLX05Mac.jpg

Infiintat in urma cu patru ani, 4Tune Quartet a debutat in clubul brasovean The Square, sustinand ulterior concerte atat pe scenele cluburilor de profil din tara (cele mai recente avand loc pe scena clubului brasovean Kruhnen Musik Halle, in cadrul inaugurarii clubului AltSquare si, de asemenea, pe scena clubului Rockstadt).

Cvartetul a avut prestatii si ȋn deschiderea a trei editii ale festivalului de film horror “Dracula Film Fest”, in cadrul a trei ediţii ale concursului “Transilvania Bike Trail Race”, festivalurilor “Strada dell’Arte”, “Rock’n Parc”,“Musica Barcensis”, in cadrul “ART tandem – Expozitie de arta si design”, dar si in cadrul editiiilor 2016 şi 2017 a “Piano Rocks” - Sibiu.

Totodata, 4Tune Quartet a sustinut pe scena Filarmonicii Braşov un recital cu muzica de film, in cadrul recitalurilor camerale din perioada 2014-2015, iar in stagiunea 2015 – 2016, un recital pop-rock.

In luna martie a acestui an, alatuiri de trupa brasoveana Hteththemeth, au avut parte de o serie de concerte in Bucureşti, Brasov si Cluj, prezentand spectacolul concept “Best Worst Case Scenario – a classical twist”.


DESPRE FIND US, ASOCIATIA FOTOGRAFILOR DE CONCERT

#FIND_US este un grup de prieteni coalizat si dedicat fotografiei de concert!

Asociatia a luat fiinta in luna noiembrie 2015, in urma celor mai cumplite momente, cand colegi fotografi si prieteni s-au stins fulgerator din cauza incendiului din clubul Colectiv. Fotografii afectati, cei care au scapat cu viata, se regasesc in aceasta asociatie, mergand mai departe cu incredere pentru un orizont mai bun, demarand impreuna proiecte tematice si evenimente caritabile.

Scopul imediat al Asociatiei fotografilor de concert a fost ajutorarea colegilor afectati si a familiilor acestora, ca mai apoi asociatia trasandu-si din ce in ce mai multe obiective, printre care: reprezentarea intereselor fotografilor de concert in relatia cu organizatorii de evenimente, cu artistii, cu institutiile statului; organizarea si participarea la manifestari culturale legate de fotografia de concert, organizarea de expozitii fotografice, evenimente caritabile, concursuri de fotografie, cursuri de fotografie si alte activitati conexe; crearea unui cadru de comunicare intre toti cei implicati in organizarea de evenimente pentru o mai buna post-expunere vizuala a concertelor (promoteri, artisti, fotografi, public).

Printre proiectele asociatiei gasim:

  • expozitia foto dedicata fotografilor afectati de tragedia din Colectiv (desfasurata in doua locatii - Hanul Gabroveni si Casa Filipescu-Cesianu), extinsa apoi in sediul Guvernului Romaniei si in sediul Ministerului de Finante;
  • expozitia anuala Best Of #FIND_US cu scop caritabil, in parteneriat cu diferite cluburi (Fabrica, Gallery Cafe) si cu artisti (RoadKill Soda, Gray Matters);
  • participarea cu exponate in cadrul unor evenimente culturale;
  • traininguri de fotografie pentru copii in colaborare cu asociatia “The Social Incubator”;
  • dezvoltarea unui ghid de bune practici pentru fotografii de concert acreditati la evenimente s.a.m.d.

https://www.facebook.com/afcro/

http://find-us.ro/Evenimente recomandate

Top