Noutăți și comunicate

Conceptul OSTRING – Arena Metalelor

28 ianuarie 2016
Conceptul OSTRING – Arena Metalelor
OSTRING este conceptul la care se lucreaza de cativa ani si are ca scop depasirea “barierei” dintre lumea metalului din Estul Europei si cea din Vest. Asa cum stim, trupele din Estul Europei (cu exceptia Poloniei) cu greu reusesc sa urce pe scena festivalurilor mari occidentale sau alaturi de o trupa legendara si asta nu din cauza lipsei de valoare, ci mai degraba din cauza factorului logistic. Conceptul isi propune ca scop de durata medie sa ofere inca o cale artistilor din est sa depaseasca acest impediment.

Tinta acestei manifestari cu caracter competitiv este incurajarea profesionalismului si promovarea trupelor underground.

https://www.youtube.com/watch?v=r6IT9tkwIAs

Evolutia proiectului a fost gandita gradual, in primul an pornind de la un nucleu format din cateva tari vecine (Moldova, Ucraina, Bulgaria), urmand ca in editiile urmatoare conceptul OSTRING sa se extinda in Rusia si Polonia, tari cu care s-au stabilit deja parteneriate, iar mai tarziu, in toate tarile Est -Europene.

OSTRING este o arena a metalelor. O arena in care se pot bate zeii metalului cu eroii din panteonul undergroundului. Cei mai buni vor fi premiati cu un slot pe scena principala a unui festival, alaturi de trupe legendare. Prin pozitia pe care o au in cadrul lineup-ului, au ocazia ca in fata lor sa gaseasca fani care ii respecta, care au venit sa-i vada pentru ca sunt cei mai buni. Vremurile bune sunt acum! Nu in trecut si nici in viitor...

Concursul are format clasic cu faze locale si nationale care duc la finala internationala, particularitatea fiind reprezentata de faptul ca OSTRING se adreseaza strict trupelor din spatiul est-european. OSTRING isi doreste sa fie un spatiu identitar al genului de muzica rock/metal din Estul Europei, menit sa stabileasca punti culturale, sa stimuleze profesionalismul artistilor si spiritul concurential specific industriilor creative.

Ne-am bucura enorm sa vedem o multitudine de trupe cu potential printre inscrisii din Romania. Trupe care au placerea de a evolua pe scena, trupe care nu au uitat sa lupte!

Inscrierea la concurs este gratuita pe perioada 28 ianuarie – 25 februarie 2016.

Pentru mai multe detalii accesati http://ostring.ro/

OSTRING - Arena Metalelor este un proiect prezentat de Cavalleria Events.Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă