Noutăți și comunicate

Comunicate Bucovina si Trooper

7 martie 2009
Comunicate Bucovina si Trooper
Comunicate Bucovina si Trooper
Comunicat Bucovina

Ne pare rau ca trebuie sa dam publicitatii acest comunicat, insa acest gest e singurul firesc in situatia data. Din pacate, ne vedem siliti sa anulam prezenta trupei Bucovina in cadrul festivalului Rock Nights for Ladya s Day, din Live Metal Club in data de 6 Martie 2009. In ciuda faptului ca acest recital fusese planuit de mai multa vreme, iar relatiile noastre contractuale cu organizatorii erau excelente, indisponbilitatea basistului nostru pentru data respectiva face imposibila participarea trupei la eveniment. Vrem sa specificam ca aceasta indisponibilitate are cauze independente de vointa trupei si a promoterilor, nu a putut fi prevazuta si nici prevenita; anumite chestiuni de ordin familial ii fac insa lui Beks imposibila deplasarea la Bucuresti.

Pe aceasta cale ne cerem scuze fata de promoteri si fata de toti cei care si-au dorit sa ne vada in seara de 6 Martie si promitem ca vom reveni in cursul acestui an pentru un eveniment deosebit, poate chiar lansarea albumului nou, de a carui inregistrare ne apropiem din ce in ce mai mult.
Comunicat Trooper

Am aflat de la organizatori despre problemele cu care se confrunta prietenii nostri de la formatia Bucovina si despre imposibilitatea lor de a urca pe scena in cadrul primei seri "Rock Night for Lady's Day". Ni s-a propus sa dam o mana de ajutor si sa cantam in seara de 6 martie si am acceptat. Le uram multa sanatate Bucovinenilor si speram sa ne vedem cat de curand, intr-o conjunctura mai fericita.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top