Noutăți și comunicate

Comunicat ACT legat de concertul din Fire Club

4 mai 2009
Comunicat ACT legat de concertul din Fire Club
Concertul de joi, 30 aprilie 2009, sustinut de formatia ACT in Fire Club a fost suspendat in urma unor repetate pene de curent.

Reprezentantii clubului si-au exprimat, intr-o scrisoare oficiala, regretul pentru cele intamplate.

"Cauza caderii generalului din club a fost un scurt la instalatia de iluminat din bar. Este prima oara cand se intampla asa ceva. Sursa producerii acestui scurt au fost fluctuatiile de tensiune de pe intreaga retea din centrul istoric. Este regretabil ce s-a intamplat, mai ales ca intre Fire Club si membri formatiei ACT este o lunga si puternica relatie de prietenie", spune Andreea Talmazan, PR Fire.


La randul lor, membrii ACT isi prezinta scuzele in fata fanilor prezenti la eveniment. Cu totii sunt invitati sa ii vada pe baietii de la ACT in actiune, pe 9 mai 2009, cu ocazia serbarii a doi ani de Live Metal Club. "Este regretabil si rusions ca in mileniul trei nu se poate desfasura un concert in conditii normale, pentru ca...a cazut curentul. Cei care vor insa sa vada de ce este capabila o trupa ca ACT, sunt invitati sa consulte lista de concerte de pe myspace-ul trupei www.myspace.com/trupaact si... ii asiguram ca nu vor regreta!", spune George Costinescu, liderul ACT.

Puteti vedea cateva poze din seara evenimentului la reviews/Concert+ACT+Highlight+Kenosis+Club+Fire+30+apr+2009_16.html


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top