Noutăți și comunicate

Compact, Phoenix si Cristian Hrubaru sunt invitati in show-ul aniversar TROOPER20

19 martie 2015
Compact, Phoenix si Cristian Hrubaru sunt invitati in show-ul aniversar TROOPER20
În data de 25 aprilie 2015, Trooper sărbătorește 20 de ani de activitate muzicală printr-un show unic, la Arenele Romane din București.

Alin "Coiotuʼ" Dincă a declarat: "Este o mare onoare să împărțim din nou scena cu acești oameni deosebiți. Compact este mașinăria de hituri a României. Nu înțeleg care este secretul lor. Sunt incredibili. Despre Nicu Covaci... ce aș mai putea spune? Îl cunoaște o țară întreagă. E o emblemă a muzicii. Este omul care a reușit să renască de 100 de ori. Nicu Covaci reprezintă istoria rock-ului românesc. Cristian Hrubaru este o altă figură extrem de cunoscută. Este prietenul nostru și unul dintre cei mai mari iubitori de rock național. Încearcă să ajute pe toată lumea și e deschis către multe lucruri care au legătură cu acest stil muzical. Așa a luat naștere și piesaʼ'Doua Roțiʼ. O vom cânta împreună la Arenele Romane. Dacă vreți să vedeți nebunie în stare pură... ne întâlnim pe 25 aprilie."

Cele două trupe care vor deschide concertul aniversar "Trooper20" sunt Chrom Dioxid (Târgoviște) și Phenomenon (București).

Biletele pentru concertul "Trooper20" din categoria meet & greet au fost epuizate în mai puțin de o săptămână de la punerea lor pe piață. Organizatorii împreună cu formația au hotărât o suplimentare cu 100 de bilete pentru această categorie.


Prețul biletelor rămâne unul foarte accesibil; astfel, vor exista două categorii:

Intrare generală - 10 lei;

Meet & greet - NUMAR LIMITAT - 19, 95 lei (1995 fiind anul în care a fost înființată formația).


Biletele pot fi achiziționate de pe

http://www.eventim.ro - http://www.eventim.ro/ro/bilete/trooper-20-de-ani-bucuresti-arenele-romane-389894/event.html

și

http://www.iabilet.ro - https://www.iabilet.ro/bilete-trooper-20-de-ani-22748

Pentru concertul din 25 aprilie, Trooper le-au pregătit fanilor un eveniment complex, cu piese din întreaga discografie, invitați speciali și momente surpriză.

În cei 20 de ani de activitate, Trooper au lansat șapte albume de studio, au cântat pentru mai mult de 600.000 de oameni în peste 500 de concerte și au urcat pe scenă alături de Iron Maiden, Scorpions, Judas Priest, Whitesnake, Europe, Manowar, Nazareth, WASP etc.


Evenimente recomandate

Top