Noutăți și comunicate

Comedia Stapanul Ciolanului in Palatul National al Copiilor

12 aprilie 2011
Comedia Stapanul Ciolanului in Palatul National al Copiilor
Marti, 12 aprilie 2011 Palatul National al Copiilor va gazdui o comedie denumita "STAPANUL CIOLANULUI" incepand cu ora 19.30.

Pretul unui bilet este de 50 lei.

"STAPANUL CIOLANULUI" este o comedie scrisa de doi dintre scenaristii traditionali ai Grupului VOUA, Marilena Dumitrescu si Danut Ungureanu. Textul a fost premiat la unul din concursurile oraganizate de Teatrul de Comedie pentru promovarea dramaturgiei romanesti actuale. De aceea, premiera piesei a avut loc pe 14 decembrie 2010 in Teatrul de Comedie, fiind foarte bine primita de spectatorii care au umplut pana la refuz sala mare si care au aplaudat minute in sir actorii la sfarsitul reprezentatiei!

In distributie se regasesc actori indragiti de marele public: Marilena Chelaru, Tudorel Filimon, Adrian Fetecau, Marcel Cobzariu, Candid Stoica, dar si actori tineri, foarte talentati: Liana Stanciu, Felix Dumitrescu, Andrei Necula, Cristina Cabel, Daniel Torje, Ioana Chelaru.

Regia spectacolului pus in scena de "Compania Teatrala VOUA" este semnata tot de un regizor tanar, Alex Avadanei, iar scenografia si costumele sunt concepute de un scenograf de exceptie, Dan Toader.

Motto-ul piesei este foarte sugestiv in ceea ce priveste subiectul: "Ciolanu' e-n toate, e-n cele ce sunt/ Si-n cele ce maine vor rade la soare!". In scena se duce o lupta oarba, dar si. .. fizica (!) pentru ciolanul de dimensiuni impresionante, prezent in scena (!), intre Billy Colac, de profesie miliardar, si cel care revendica ciolanul, Stelian Pupaza. Dupa o serie de incurcaturi de tot hazul, finalul este cu totul neasteptat!
Asadar, nu putem decat sa-i invitam pe toti
cei care au sau n-au obsesia ciolanului (cei din a doua categorie s-ar putea sa n-o recunoasca) sa vina sa vada o comedie deosebit de actuala si sa rada non-stop aproape o ora si jumatate!


Evenimente recomandate

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă