Noutăți și comunicate

COMA lansează single-ul & videoclipul „BINE” în Club Control

11 aprilie 2018
COMA lansează single-ul & videoclipul „BINE” în Club Control
Miercuri, 11 aprilie 2018, COMA lansează single-ul & videoclipul „BINE”, în cadrul unui concert ce se va desfășura cu casa închisă, în Club Control, începând cu ora 20:00.

Noua piesa COMA – „BINE” – va avea premiera radio în această seară, în emisiunea Playground cu Despot si Hefe @ Rock FM, începând cu ora 21:00, și va fi disponibilă pentru ascultare și descărcare pe toate platformele digitale, după concertul din Control, aici:

https://UMR.lnk.to/Coma-Bine

„BINE” este o piesă cu mesaj puternic, completat și desăvârșit prin anexarea unui videoclip aparte, ce este integrat în proiectul VIDEO CONTENT.

Noua piesă a trupei COMA dorește a se prezenta publicului larg sub forma unui semnal de alarmă, ce vizează un fenomen grav, cu repercusiuni sociale, mentale, atitudinale și emoționale, ignorat uneori de adulți: bullying-ul. Deși alura occidentală a acestui cuvânt pare să îl separe printr-o oarecare distanță de societatea românească, fenomenul denumit de acesta este cât se poate de real și prezent în școlile din țara noastră.

Videoclipul single-ului „BINE” va putea fi urmărit pe canalul oficial de YouTube al trupei COMA, după concertul din acestă seară (https://www.youtube.com/user/comaofficial).

COMA înseamnă:
  • Cătălin Chelemen - voce
  • Dan Costea - voce/ chitară
  • Răzvan Rădulescu (DJ Hefe) - scratches/ samples/ keys
  • Sorin Petrescu - bass
  • Răzvan Albu - tobe
  • Matei Tibacu-Blendea - chitară
Mai multe pe:
https://www.youtube.com/user/comaofficial/videos
https://www.facebook.com/comaband


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top