Noutăți și comunicate

Coldplay va concerta la Arena Națională din Bucuresti, pe 12 si 13 iunie 2024

12 - 13 iunie 2024
Coldplay va concerta la Arena Națională din Bucuresti, pe 12 si 13 iunie 2024
E oficial! Trupa Coldplay va sustine un concert la Arena Nationala din Bucuresti, pe 12 iunie 2024 ! Ulterior, trupa a anuntat ca va sustine un concert suplimentar, pe 13 iunie 2023 ! Prima reprezentatie se indreapta cu pasi repezi spre sold-out!
Turneul "Music Of The Spheres World Tour " se reintoarce in Europa, si de aceasta va trece si pe Bucuresti, intr-un eveniment organizat de Emagic.

Coldplay este una dintre cele mai de succes trupe ale noului mileniu, vanzand peste 50 de milioane de albume in intreaga lume!

Va puteti inscrie pentru primele bilete pe site-ul coldplay.com.

Dupa succesul extraordinar al turneului European Coldplay din vara aceasta trupa a anuntat a treia parte a turneului Music Of The Spheres World Tour, cu date programate in Europa in lunile iunie, iulie si august 2024.

Pe lista concertelor sunt incluse si primele show-uri ale trupei in Romania, Grecia si Finlanda, precum si primul show la Roma de la concertul din 2003, si prima vizita in Budapesta dupa evenimentul din 2008.

Vanzarea pentru publicul general incepe vineri, 28 iulie, la 10:00 pentru toate orasele.

De la primul concert al turneului, “Music Of The Spheres World Tour”, ce a avut loc in martie 2022, Coldplay a vandut peste 7.5 milioane de bilete - cea mai mare cifra de vanzari a unui turneu in ultimii doi ani. Turneul a primit review-uri pozitive atat de la fani, cat si de la critici si a primit titlul de “Favourite Touring Artist” in cadrul premiilor AMA din 2022, precum si titlul de “Turneul Anului”, oferit de iHeartRadio Awards in 2023.

Luna trecuta, un raport al Institutului de Tehnologie din Massachusetts a dezvaluit ca acest turneu Coldplay a produs pana acum cu 47% mai putine emisii de CO2 decat turneul precedent din 2016/ 2017 (in urma unei comparatii de la show la show) si ca pana in prezent au fost plantati deja 5 milioane de copaci in toata lumea (cate un copac pentru fiecare participant la concertele trupei).

Coldplay au confirmat de asemenea ca vor pune la dispozitia publicului, la o data ulterioara, un numar limitat de bilete Infinity Tickets. Coldplay va lansa Infinity Tickets pentru fiecare concert, din dorinta de a se asigura ca preturile biletelor pentru evenimentele din cadrul turneului Music Of The Spheres World Tour sunt accesibile pentru fani. Infinity Tickets vor costa aproximativ 20 EURO. Comenzile pentru aceste bilete vor fi restrictionate la 2 bucati per fan si se vor putea cumpara doar in pereche de doua locuri (situate unul langa altul).

Evenimentul de la Bucuresti, ce va avea loc pe 12 iunie 2024 si pe 13 iunie 2023, la Arena Nationala, este organizat de Emagic si Live Nation.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top