Noutăți și comunicate

Colaborare MANOWAR si Christopher Lee pentru Battle Hymns 2011

29 octombrie 2010
Colaborare MANOWAR si Christopher Lee pentru Battle Hymns 2011
Daca in 1982, cand a lansat Battle Hymns, MANOWAR s-a bucurat de o colaborare, onoranta, cu Orson Wells, pentru varianta din 2011 a albumului, regii metalului scriu din nou istorie: de data aceasta, ei isi unesc fortele cu Sir Christopher Lee, nume legendar al artei teatrale si cinematografice din zilele noastre. Vocea lui Lee se va auzi pe segmentul narativ din piesa Dark Avenger de pe albumul Battle Hymns 2011.

Sir Christopher Lee a jucat roluri in productii cinematografice emblematice (The Man with the Golden Gun, The Three Musketeers, The Four Musketeers, Lord of the Rings), intruchipand regi, vrajitori, personaje malefice si cavaleri impozanti, a avut mai multe colaborari muzicale si a lansat si albume proprii. Regina Angliei i-a acordat titlul de cavaler, iar in decursul carierei a mai fost onorat si cu alte distinctii.

In curand, vor fi disponibile mai multe informatii despre Battle Hymns 2011. Pana atunci, mai jos puteti vedea cateva momente din timpul inregistrarilor pentru piesa ce da titlul albumului.


http://www.youtube.com/watch?v=C3sPRePCX6Y

Sursa: Magic Circle Music
Ruxia Sandru


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top