Noutăți și comunicate

Classic Rock with BENETONE Band in Music Club

12 februarie 2011
Classic Rock with BENETONE Band in Music Club
In luna februarie, BENETONE Band si Trupa 23 continua sa concerteze impreuna in seria de evenimente "It's Thursday It's Classic Rock". De data aceasta weekend-ul incepe mai devreme la Music Club alaturi de BENETONE si 23!

It s Thursday, it s classic rock! Stim ca ti-a placut saptamana trecuta, asa ca te asteptam si joia aceasta alaturi de BENETONE si 23 la Music Club.

BENETONE Band si Trupa 23 din nou Impreuna pe scena! Porro, Mircea, Alex si Thomas au Inceput cariera lor muzicala In noiembrie 2009 si au sustinut pana In prezent peste 20 de concerte In cluburile bucurestene. Cunoscuti deja pentru felul unic In care interpreteaza piese celebre AC/DC, Guns, Dire Straits sau Billy Idol, acestia vor canta din nou joi, 17 februarie alaturi de Gabriela Lungu, Maria Serban, Bogdan Petris, Bogdan Naumovici, Catalin Serban, Raul Kusak si Stefan Stroe, adica Trupa 23.

Ii unesc talentul, dedicarea si pasiunea pentru muzica de calitate este cu siguranta o reteta a succesului asa ca nu mai sta pe ganduri si vino si tu joi, 17 februarie, la Music Club pentru a trai the classic rock experience alaturi de BENETONE si Trupa 23!

Intrarea la concert este gratuita, iar pentru a rezerva mese la eveniment scrie-ne la contact@benetoneband.com sau suna-ne la 0720034031. Si daca Inca nu te-ai convins ca trebuie sa participi te asteptam online la http://benetoneband.wordpress.com.

Un eveniment rockomandat de Mad Dogs Riding Club si organizat cu sprijinul Music Club, 7 Seri, Zile si Nopti, stiumuzica.ro, afterparty.ro, metalfan, metropotam.ro, lumebuna.ro, bestmusic.ro, inconcert.ro, musicchat.ro, thecity.ro, pubbing.ro, inoras.ro, studentie.ro, metalhead, diseara.ro, letsrock.ro, iconcert.ro, cefacemdiseara.ro, no3 si muzica360.ro.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top