Noutăți și comunicate

Classic Rock Night editia a 3-a in Dallas Pub

6 iulie 2011
Classic Rock Night editia a 3-a in Dallas Pub
Miercuri, 6 iulie 2011, sunteți invitați de la ora 20:00 la o nouă ediție Classic Rock Night în Dallas Pub din Botoșani.

Prețul unui bilet este de 3 lei. Puteți face rezervări la numărul de telefon 0752.827.475.

Vă așteptăm la o seară specială în care veți putea viziona o proiecție video cu o trupa celebră (concert + istoria trupei), după care un after-party cu muzica din aria rock'n'roll, alternative rock, folk-rock, heavy metal, etc.

La ediția de pe 6 iulie 2011 veți viziona un concert cu celebra trupa Bon Jovi. Jon Bon Jovi, născut John Francis Bongiovi Jr., (s-a născut 2 martie 1962 la Perth Amboy, New Jersey) este un actor, cântăreț, chitarist și compozitor american, lider și vocalist al formației Bon Jovi. A fost ales de revista People (SUA) între primii 50 cei mai frumoși oameni din lume în 1996, iar în noiembrie 2000 aceeași revistă l-a desemnat cel mai sexy star rock.

A fost audiat pentru rolul lui Ashe din The Crow: City of Angels (1996), dar a pierdut în favoarea actorului francez Vincent Perez.

Are patru copii cu Dorothea Hurley: Rose, Jesse James Louis, Jacob Hurley și Romeo Jon.
Cântecul "August 7" de pe albumul său solo "Destination Anywhere" a fost dedicat fiicei prietenului și managerului său Paul Korzilius, care a murit la vârsta de 6 ani, pe data de 7 august 1996, în circumstanțe misterioase.

Îi place să se uite la filme, să conducă, să doarmă, să mănânce de la fast-food, să meargă la sală, să joace fotbal și, de asemenea, să petreacă timp cu familia și să se joace cu câinele său Copper.

Mai multe despre istoria trupei veti putea citi intr-o prezentare in seara zilei de 6 iulie 2011.


http://www.youtube.com/watch?v=lDK9QqIzhwk&feature=player_embedded#at=18

DJ si organizator: Mihai Venedict.
Acest eveniment este produs de JURNAL ROCK si recomandat de MAGIC FM.
Pagina de facebook a evenimentului poate fi vizitată la
http://www.facebook.com/event.php?eid=155057074563415


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top