Noutăți și comunicate

Ciuc Premium iti face cinste cu un bilet la concertul Slayer

31 mai 2012
Ciuc Premium iti face cinste cu un bilet la concertul Slayer
Ciuc Premium ii invita pe cei mai infocati fani de thrash metal la unul dintre cele mai asteptate concerte ale sezonului: Slayer, pe 4 iunie 2012, la Arenele Romane! Iar ca sa uite de stresul examenelor, studentii au o surpriza in plus, pentru un bilet cumparat, Ciuc oferindu-l pe al doilea... gratuit!

Concertul Slayer este cel de-al doilea eveniment de incalzire pentru editia 2012 de B'ESTFEST Summer Camp ce va avea loc in perioada 6-8 iunie.

Ciuc Premium, berea oficiala a muzicii live, face cinste fanilor Slayer care inca mai sunt la scoala, cu un bilet gratuit pentru concertul din 4 iunie. Astfel, studentii care se prezinta vineri, 1 iunie, intre orele 16:00 - 20:00 la punctul de vanzare Biletoo de la parterul magazinului Unirea (intrarea de langa Mc Donald's) si achizitioneaza un bilet la concertul Slayer, primesc pe loc, cadou din partea Ciuc Premium, inca un bilet la eveniment. Pentru a beneficia de promotie studentii trebuie sa prezinte carnetul de student valabil pe anul universitar in curs.

Biletele pentru concertul Slayer sunt disponibile la doua categorii de pret: 80 lei, pentru Acces General si 120 pentru Golden Circle, putand fi achizitionate in continuare din reteaua magazinelor Diverta si retelele afiliate Myticket. In ziua concertului, acestea vor fi disponibile si la intrarea in Arenele Romane, la aceleasi preturi. Promotia cu un bilet gratuit primit pentru un bilet cumparat este valabila doar vineri, 1 iunie si doar pentru biletele achizitionate de la centrul Biletoo din Unirea, in intervalul 16:00-20:00.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top