Noutăți și comunicate

Cinci lucruri pe care nu le stiati despre James

4 iulie 2016
Cinci lucruri pe care nu le stiati despre James
Lazy Monday din 11 iulie 2016, de la Teatrul de Vara Herastrau îi are ca atracție principală pe veteranii de la James.Cel mai nou album James, „Girl At The End Of The World”, a fost lansat în martie, anul acesta, și a intrat direct pe locul 1 în topul UK, întrerupând dominația Adelei cu al său „25”. Trupa ajunge pentru prima oară în România peste o săptămână, pe 11 iulie, și va cânta la București atât piese de pe ultima apariție discografică, cât și, așa cum confimă setlisturile turneului de pâna acum, mega-hituri precum Getting Away With It (All Messed Up), Tomorrow sau Laid. Porțile se deschid la ora 18.30. Acreditări de presă aici.

Cinci lucruri pe care nu le știați despre James:
  • În primul an de existență, trupa a avut 7 denumiri total diferite: Venereal, the Diseases, Volume Distortion, Model Team International, Model Team și Tribal Outlook. La puțin timp după alăturarea solistului Tim Booth au ajuns la numele de
  • Booth a fost invitat inițial să se alăture trupei în rolul de... dansator, fiind rapid promovat ca solist.
  • După mai bine de 19 ani de existență, în anul 2001, membrii trupei au decis să ia o pauză. O pauză care s-a transformat într-o despărțire de șase ani. Anii au trecut repede, iar în 2007 Booth își anunță revenirea alături de trupă pentru o serie de concerte live. Mai târziu, tot Booth a recunoscut că întâlnirea la un jam session cu Glennie și Gott, din care s-au născut noi piese, l-a făcut să își dorească revenirea.
  • Debutul trupei a fost un E.P. numit Jimone, care cuprindea melodiile What's the World, Folklore și Fire So Close. Membrilor trupei le-a fost teamă să nu distrugă în studio cea mai bună melodie a lor, și au optat în schimb pentru înregistrarea a trei melodii pe care le simțeau ca fiind... cele mai proaste.
  • Basistul Jim Glennie este cel mai longeviv membru James, fiind unul dintre inițiatorii trupei care a rămas în formulă până în prezent. Glennie nu avea de gând să se apuce serios de muzică, până când cel mai bun prieten al său din copilărie, Paul Gilbertson, l-a convins să își cumpere o chitară bas. Chitaristul Paul Gilbertson a fost al doilea membru fondator al trupei, dar din păcate a părăsit grupul după doi ani de la înființare.

Astăzi, trupa însumează 30 de ani de carieră, 14 albume de studio și peste 25 milioane de albume vândute în întreaga lume. Hituri precum „Laid“, „Come Home“, „She’s A Star“ și „Getting Away With It (All Messed Up)“ au inundat ani la rând topurile radiourilor alternative din România și difuzoarele petrecerilor de pe plaja din Vama Veche.

Lazy Monday a inventat cea mai bună zi de luni a anului și va aduce pe 11 iulie două concerte, ambele în premieră, într-o singură seară, la Teatrul de Vară Herăstru: James și Public Service Broadcasting. Parteneri media: Prima Tv, Magic FM, Hit Music Channel, Music Channel România, Cațavencii, Nine O’Clock, România Liberă, Cine Globe, Blitz TV, infestival.ro, Cooperativa Urbană, Suburban Magazine, orasulm.eu, Best-event.ro, Urban.ro, Iconcert.ro, Vinsieu.ro, Iconcert.ro, 220.ro, Umblat.ro, Bestmusic.ro, Metalhead.ro, Musicnights.ro.

Biletele sunt disponibile pe LazyMonday. Pot fi procurate la următoarele categorii de preț, în funcție de distanța față de scenă și momentul achiziței: până pe 10 iulie – Cat. II (făra loc) - 175 lei, Cat. I - 200 lei, Cat. VIP - 220 lei; în ziua evenimentului (11 iulie) – Cat. II (fără loc) - 195 lei, Cat. I - 220 lei, Cat. VIP - 240 lei.

Pentru mai multe informații ne puteți contacta la info(at)lazymonday(punct)ro
https://www.facebook.com/events/1668781640051718/
http://www.facebook.com/aLazyMonday
http://www.instagram.com/alazymonday
http://www.lazymonday.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top