Noutăți și comunicate

Church of Cthulhu a lansat EP-ul ”Hexakosioihexekontahexaphobia”

29 iulie 2022
Church of Cthulhu a lansat EP-ul ”Hexakosioihexekontahexaphobia”
Trupa de sludge/stoner/doom metal Church of Cthulhu a lansat EP-ul "Hexakosioihexekontahexaphobia". Al saselea material discografic al formatiei, "Hexakosioihexekontahexaphobia" reuneste piesele lansate in format single de la sfarsitul anului 2021.

Produs de Mihnea Ferezan (RoadkillSoda / King Solomon) si masterizat de Arhur Seay (Unida / House of Broken Promises), "Hexakosioihexekontahexaphobia" este primul material discografic inregistrat de cand trupei i s-au alaturat trei membri noi la sfarsitul anului 2020.
O dementa totala cele 3 piese scrise si inregistrate in 3 contexte diferite. "King of Nothing" vine din adancul unui episod depresiv din care simti ca nu o sa mai iesi niciodata. "Killing Faith" a venit pe fondul contextului social marcat de pandemii, izolare, razboi si alte evenimente pe care omenirea reuseste cu succes sa le provoace tarandu-se din rau in mai rau, motiv pentru care noi, indivizii, ne aruncam spre flacoanele cu pastile ca sa ne fie mai bine. Iar TSOAHPWAA este fix caterinca de care ai nevoie dupa ce ai reusit, aparent, sa depasesti cele doua contexte. O caterinca cu multe substraturi care ti se lasa greu in genunchi...
declara solistul trupei, Bogdan Pavaloi.
EP-ul este momentan disponibil doar online, atat pe YouTube cat si pe Bandcamp, urmand ca in curand sa fie lansat si pe alte platforme. Materialul va deveni disponibil si in format fizic, pe caseta, pana la sfarsitul anului 2022, prin intermediul casei de discuri britanice Doomshire.

Visualizer EP: https://www.youtube.com/watch?v=hkpUfLzOxFM

Bandcamp: https://churchofcthulhu.bandcamp.com/music
Facebook: https://www.facebook.com/churchofcthulhu666
Instagram: https://www.instagram.com/churchofcthulhu/
Spotify: https://open.spotify.com/artist/0Y3O3esM1ayDeW7X56tuCc


Evenimente recomandate

Top