Noutăți și comunicate

Christoph Schneider ii saluta pe toti fanii Rammstein din Romania

28 aprilie 2010
Christoph Schneider ii saluta pe toti fanii Rammstein din Romania
Christoph Schneider (Rammstein) a declarat in cadrul unui interviu exclusiv acordat inainte de concertul de la Belgrad (Serbia) ca trupa este foarte fericita ca poate aduce turneul Rammstein in Romania, in cadrul Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival.

"Vrea sa salut toti fanii din Romania", a spus Schneider, care a adaugat ca cei de la Rammstein sunt incantati sa poata concerta in Europa de Est. "Provenind din partea estica a Germaniei, avem un trecut similar si impartasim anumite valori culturale", a incheiat bateristul de la Rammstein.

Urmariti interviul integral cat si imagini live incediare de la concertul Rammstein din Serbia pe www.tuborg.ro, la sectiunea stiri si pe http://ro.sonispherefestivals.com, la sectiunea Sonisphere TV.

Fanii din Romania ii vor putea vedea live pe germanii de la Rammstein pe 27 iunie 2010, ultima zi a Tuborg Green Fest 2010 presented by Sonisphere Festival. Acestia se vor afla in Romania in premiera absoluta, in cadrul turneului de promovare al ultimului material discografic, intitulat Liebe Ist Fur Alle Da.

De asemenea, noul single Rammstein "Haifisch" a fost lansat deja pe pagina de MySpace a trupei, urmand sa apara pe piata la jumatatea lunii mai.
Editia din acest an a Tuborg Green Fest, unul dintre cele mai puternice festivaluri internationale de muzica, este prezentata de Sonisphere si include cel mai asteptat line up al anului: Metallica, Rammstein, Manowar, Heaven & Hell, Slayer, Megadeth, Alice in Chains, Anthrax, Volbeat, Mastodon, Stone Sour.
Trupele care vor urca pe scena in cadrul acestui festival sunt pe departe cele mai mari nume ale momentului de pe scena rock si nu numai.

Tuborg Green Fest 2010 presented by Sonisphere Festival este un eveniment organizat de East European Concert si Marcel Avram, in asociere cu D&D East Entertainment.

Tuborg, considerat a fi unul dintre cele mai muzicale branduri de bere din lume, si-a reafirmat acest statut la nivel international prin lansarea cu multi ani in urma a conceptului Green Fest.

Conceptul Tuborg Green Fest a inceput sa "zguduie" Europa incepand cu anul 2005, cand inca de la primele editii fanii au avut ocazia sa se bucure de recitalurile live ale unor artisti renumiti precum Red Hot Chilli Peppers, Kaiser Chiefs sau Metallica. Atitudinea libera specifica brandului Tuborg si-a pus amprenta si asupra Green Fest, toate evenimentele organizate sub acest concept fiind adevarate manifeste impotriva rutinei, unde principiile fundamentale sunt reprezentate de show-urile live explozive, berea de calitate si atitudinea nonconformista.

Va asteptam alaturi de noi pentru cel mai mare eveniment rock care a avut loc vreodata in Romania!

Pentru toate detaliile si fotografii va rugam accesati
www.tuborg.pressroom.ro sau www.sonispherefestivals.com


Persoane de contact pentru informatii suplimentare:

Alina Bratu, Corporate Affairs Manager URBB, tel. 0722.22.11.64, e-mail: alina_bratu[at]tuborg[dot]ro
Alina Oprea, PR Consultant Rogalski Grigoriu, tel. 0755.12.12.04, e-mail: alina.oprea[at]r-g[dot]ro
Sonia Lodi, PR Manager D&D East Entertainment, tel. 40758.048.840, e-mail: sonia[at]dd-east[dot]com


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top