Noutăți și comunicate

Christ Agony anunta turneul din Romania si Bulgaria

20 - 26 aprilie 2017
Christ Agony anunta turneul din Romania si Bulgaria
Inte 20 si 26 aprilie 2017, Christ Agony, una dintre primele titulaturi black metal poloneze, cu o activitate care se intinde pe parcursul a peste douazeci de ani, pleaca intr-un turneu in sapte orase din Romania si Bulgaria.Trupa promoveaza albumul “Legacy” lansat la sfarsitul anului 2016 si va fi insotita pe parcursul turneului de Eufobia si Eternal Samhain.

Datele turneului:
20 aprilie 2017 – Cluj Napoca / Hard Club
21 aprilie 2017 – Craiova / CSS
22 aprilie 2017 – Bucuresti / Club Fabrica
23 aprilie 2017 – Varna / Varna Live Club
24 aprilie 2017 – Sofia / Live&Loud
25 aprilie 2017 – Ruse / Legacy
26 aprilie 2017 – Timisoara / Club Daos


Christ Agony – Black Metal (Polonia)

Christ Agony este una dintre primele trupe black metal din Polonia, cu o activitate notabila care a inceput in 1990, timp in care trupa a lansat noua albume de studio. Trupa a luat nastere la initiativa lui Cezar, chitaristul si vocalistul trupei, de altfel singurul membru al trupei inca activ. Line-up-ul Christ Agony a continut de-a lungul anilor si membri Vader sau Behemoth, iar pe 18 noiembrie 2016, trupa a lansat albumul “Legacy” lansat de Witching Hour Productions.

https://www.youtube.com/watch?v=IVQfv_Pd-5U

https://www.facebook.com/ChristAgony/


Eufobia – Death Metal (Bulgaria)

Eufobia a lansat un nou album ce poarta numele trupei in a doua parte a anului 2016. Numele trupei a fost ales din greaca veche și se traduce ca “frica de bine”. Eufobia a capatat o experienta masiva cand vine vorba de show-uri live, cantand in multiple turnee prin Europa. De-a lungul anilor, trupa a cantat alaturi de DARK TRANQUILLITY, ARCH ENEMY, VADER, IMMOLATION, ONSLAUGHT, GORGOROTH, MALEVOLENT CREATION, SINISTER, pe langa o multime de trupe excelente din underground.

https://www.youtube.com/watch?v=eTOZtFMVrNk

https://www.facebook.com/Eufobia/


Eternal Samhain – Symphonic Black Metal (Italia)

https://www.youtube.com/watch?v=eTOZtFMVrNk

https://www.facebook.com/eternalsamhain/Evenimente recomandate

Top