Noutăți și comunicate

Chitaristul Steve 'The Colonel' Cropper, nu va lipsi din formula THE ORIGINAL BLUES BROTHERS BAND

11 octombrie 2016
Chitaristul Steve 'The Colonel' Cropper, nu va lipsi din formula THE ORIGINAL BLUES BROTHERS BAND
Marti, 11 octombrie 2016, sunteti invitati de la ora 20:00 la concertul trupei The Original Blues Brothers Band la Sala Palatului din Bucuresti.

Perioada de presale se prelungeste pana pe 20 august 2016.

Cu energie debordanta, entuziasm si un chef nebun de a canta si incanta urechile celor care se delecteaza pe ritmul muzicii blues, legendara trupa The Original Blues Brothers Band a dat startul unui nou turneu international, performand, la inceputul lunii august, in doua concerte fabuloase din Franta.

Versatilitatea ritmica, cu diferite tempouri, de la lent la foarte rapid, precum si interpretarile magistrale ale melodiilor care au facut succes de-a lungul anilor, au transformat salile de spectacol in adevarate temple ale prieteniei si bunei dispozitii.
Din fericire pentru noi, povestea continua!

Turneul ii va purta pe membrii The Original Blues Brothers Band prin numeroase tari, urmatoarea pe lista fiind Norvegia, apoi Finlanda, Elvetia, Italia, Spania si, nu in ultimul rand, ROMANIA.
Iubitorii genului din tara noastra vor putea lua parte la show-ul domnilor The Original Blues Brothers Band, in data de 11 octombrie, la Sala Palatului din capitala.

Video: The Original Blues Brothers Band - promo concert
https://youtu.be/KQuJqOnYqWs?list=PLP3gnkn_kORvTgY6QRLwdO0nlhXzd8v3r

Din formula actuala a trupei nu va lipsi, ”Colonelul” Steve Cropper, unul dintre cei mai buni chitaristi ai tuturor timpurilor si pionier al ”sound-ului Memphis”. Figura importanta a miscarii soul din anii ’60, Steve Cropper nu s-a impus doar ca instrumentist si orchestrator (a colaborat cu artisti precum Otis Redding, Sam & Dave si Wilson Pickett) ci si in calitate de compozitor, scriind piese precum „Green Onions”, „In The Midnight Hour” (cu Wilson Pickett), „Knock On Wood” (cu Eddie Flyd) si „(Sittin’ On) The Dock Of The Bay” (alaturi de Otis Redding).
Video: Otis Redding - „(Sittin’ On) The Dock Of The Bay”
https://www.youtube.com/watch?v=rTVjnBo96Ug

Spre sfarsitul anilor ’70, Steve s-a implicat in proiectul The Blues Brothers Band, a facut parte din distributia ambelor filme, s-a bucurat de numeroase aparitii TV alaturi de acest proiect si a sustinut turnee numeroase.
Recent, redactorii revistei britanice MOJO au intocmit un Top 100 al celor mai buni chitaristi din toate timpurile, iar Steve Cropper a fost pus pe locul 2 dupa Jimi Hendrix. In 1992, Steve a devenit prezent atat in Rock And Roll Hall Of Fame (alaturi de Booker T & The MG’s) cat si in Rhythm And Blues Hall Of Fame.
In 2007, Steve a primit Premiul Grammy pentru intreaga cariera, iar distinctiile importante nu s-au oprit aici.
Pasiunea pentru muzica a dedicat-o in totalitate publicului. Intr-un interviu acordat pentru earlyblues.com, Steve Cropper spunea ca:
Este vital sa nu uiti sa te joci! Publicul simte imediat daca mimezi entuziasmul pe scena.
Pe 11 octombrie, la Sala Palatului, The Original Blues Brothers Band nu va mima entuziasmul, ci promit un show de zile mari.
Celor interesati, le aducem la cunostinta faptul ca perioada de presale a fost prelungita pana la data de 20 august.
Biletele sunt disponibile la preturi reduse cu 20%, in functie de categoria de loc si pot fi achizitionate atat online prin intermediul platformelor online http://www.ticketnet.ro, http://www.iabilet.ro, http://www.bilet.ro, http://www.bilete.ro, http://www.startickets.ro si http://www.eventim.ro, cat si de la casa de bilete Ticketnet deschis in Unirea Shopping Center etj.2, de la Sala Palatului, magazinul Muzica, Libraria Mihai Eminescu sau agentiile TUI TRAVEL CENTER si Eurolines.

Categorie / Pret presale (20%) / Pret intreg
VIP / 240 lei / 300 lei
Categoria I / 160 lei / 200 lei
Categoria II / 112 lei / 140 lei
Categoria III / 72 lei / 90 lei
Categoria IV / 52 lei / 65 lei


Evenimente recomandate

Let's Rock recomandă

Top