Noutăți și comunicate

CHILLAX AFTER MIDNIGHT - Dark Bombastic Evening 3

4 august 2011
CHILLAX AFTER MIDNIGHT - Dark Bombastic Evening 3
De regulă, la festivaluri, după concertele propriu-zise, o mare parte din public se retrage în alte locații, unde să petreacă în grupuri mici, până spre dimineață. Alții se duc spre corturile lor iar cei mai obosiți, la somn.

Istoricul evenimentelor organizate de DonisArt a arătat că audiența preferă să stea și după concertele din cluburi, să povestească cu trupele, să petreacă ore bune. Cum această ediție DBE este și prima provocare outdoor marca DonisArt, plus faptul că în Alba Iulia, după o anumită oră, nu sunt prea multe locuri de atracție, a fost creat un nou concept în cadrul DBE 3: CAM (CHILLAX AFTER MIDNIGHT). 

Astfel, când ultima trupă din fiecare seară își va termina recitalul, publicul este invitat la CAM! Tot în incinta spațiilor RYMA, am gândit variante alternative de a petrece noaptea într-un mod civilizat dar relaxant! Astfel, DJ Lebovski se va ocupa de muzici adaptate genurilor promovate și susținute de DBE, sonorități care vor putea fi ascultate atât pe scena mică a locației cât și în spațiile indoor RYMA.

In dreptul scenei mari vor rula câteva filme documentare mai puțin cunoscute în România însă captivante pentru cei ce iubesc și respectă natura.

Iar în zona plină de copaci și verdeață (bancuțe, hamac), prietenii de la RYMA vor aprinde un foc mare "de tabără", în jurul căruia se vor putea povesti rostite și nerostite, până spre dimineață.

Daca frigul se va pogorî pe noi, prietenii cu Food-ul și ceaunele lor miraculoase ne vor pregăti câte un ceai cald, ca să meargă cu toate celelalte "ingrediente".

Comunicatele nu s-au oprit aici... Èšineți aproape, revenim!

Echipa DonisArt
http://www.darkbombasticevening.com



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top