Noutăți și comunicate

Children Of Bodom - Un show complet!

20 aprilie 2011
Children Of Bodom - Un show complet!
Children Of Bodom - Un show complet!
Children Of Bodom - Un show complet!
1-ChildrenOfBodoma_13092.jpgDoar doua saptamani ne mai despart pana cand CHILDREN OF BODOM, ENSIFERUM si MACHINAE SUPREMACY vor vizita pentru prima data Romania in cadrul turneului The Ugly World Tour 2011a. Evenimentul, organizat de catre Promusic Prod. & Events si Revista Maximum Rock, va avea loc miercuri, 20 aprilie 2011, la Arenele Romane din Bucuresti.

C.O.B. va promova in cadrul acestui turneu noul material discografic intitulat "Relentless Reckless Forever" ce reusit, la numai doua zile distanta de la lansare (8 martie 2011), sa obtina Discul de Aur in Finlanda pentru vanzari de peste 10.000 de unitati. Recordul nu se opreste aici, vanzarile din primele doua zile in toata lumea depasind 100.000 de unitati! Pentru unii, acest nou record nu este o surpriza tinand cont ca absolut toate albumele lansate de aceasta formatie au fost premiate cu Discul de Aur.

Nelu Brindusan, producatorul evenimentului, declarat: Va fi cu siguranta unul dintre cele mai importante evenimente rock/metal ale acestui an. Am studiat atent riderul tehnic si am observat ca finlandezii de la Children Of Bodom au pus mare pret pe imagine si sunet. Cu siguranta va fi un show complet!a

Alexi Laiho, liderul formatiei COB, declarat: Romania se numara printre tarile in care nu am cantat pana acum iar faptul ca in acest turneu ajungem la voi face ca acest show sa fie unul special atat pentru voi, cat si pentru noi. Este normal sa-l privim cu alti ochi si sa oferim un show la turatie maxima. Va fi ceva apocaliptic...a

Programul complet al evenimentului va fi anuntat zilele urmatoare.
Dupa eveniment, amatorii sonoritatilor rock / metal sunt asteptati la o petrecere rock in Clubul Wings (str. Mihai Eminescu nr.127, sector 2, Bucuresti.)

2-ChildrenOfBodoma_73419.jpgTracklisting "Relentless Reckless Forever":
01. Not My Funeral
02. Shovel Knockout
03. Roundtrip to Hell and Back
04. Pussyfoot Miss Suicide
05. Relentless Reckless Forever
06. Ugly
07. Cry of the Nihilist
08. Was It Worth It?
09. Northpole Throwdown
10. Party All the Time (EDDIE MURPHY cover)








"Relentless Reckless Forever" fost inregistrat in Petrax Studios din Finlanda cu faimosul producator Matt Hyde (Slayer, Monster Magnet).



3-ChildrenOfBodoma_33429.jpg

www.promusicprod.ro/cob

Bilete:

Biletele se pot achizitiona din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si online pe www.eventim.ro) la urmatoarele preturi:

87 lei pentru primele 500 bucati
95 lei pentru urmatoarele bilete, pana la data de 19 aprilie 2011
110 lei pentru biletele achizitionate in ziua concertului, 20 aprilie 2011. Acestea se achizitioneaza DOAR la intrarea in locatia evenimentului.

O lista cu toate magazinele din tara unde gasiti bilete pentru acest concert se poate vedea AICI.


Eveniment sustinut de:
Sapte Seri

Parteneri media:
Metalhead.ro, Port.ro, Metalfan.ro, Romania Libera, Bring The Noise, Radio 3 Net "Florian Pitis", Cartea de Nisip, You Mago, Let's Rock, Rockstage.ro,Rockpolis Media, Radio Nord Est Iasi, Blackhawk Security, Spard Team


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top