Noutăți și comunicate

Children Of Bodom si Ensiferum au zguduit Arenele Romane!

21 aprilie 2011
Children Of Bodom si Ensiferum au zguduit Arenele Romane!
Aproximativ 1700 de fani au luat cu asalt Arenele Romane din Bucuresti pentru a fi prezenti la primul concert al formatiilor Children Of Bodom, Ensiferum si Machinae Supremacy in Romania, eveniment inclus in "The Ugly World Tour 2011 " ce avut ca scop promovarea albumului "Relentless Reckless Forever " premiat in Finlanda cu Discul de Aur, la doar doua zile de la lansare pentru 10.000 unitati vandute. O galerie foto de la eveniment poate fi văzută la noi pe site.
La 18.30 s-au deschis portile pentru fanii care asteptau de ore bune sa prinda un loc in primele randuri, la 19.30, respectandu-se programul cu o precizie germana, a urcat pe scena formatia care a avut sarcina sa incalzeasca publicul - Machinae Supremacy, o surpriza placuta pentru cei prezenti, atat datorita prestatiei, cat si energiei pe care au degajat-o si au transmis-o publicului prezent.

Dupa o pauza de 30 de minute, timp in care tehnicienii au pregatit scena pentru ceea ce urma, au urcat pe scena, in aplauzele fanilor, finlandezii de la Ensiferum. Recitalul formatiei a durat 45 de minute - pentru unii prea mult pana la recitalul celor de la COB, pentru altii prea putin, pentru ca nu trebuie ascuns faptul ca o mare parte din cei prezenti la eveniment au fost acolo special pentru ei.

In cele 30 de minute de pauza care au urmat dupa recitalul Ensiferum, fanii s-au putut delecta cu un stand de merchandise de unde si-au putut cumpara material promotionale la preturi mai mult decat avantajoase.

Exact la ora 21.30, in uralele celor prezenti, Alexi & co au dat startul unui show incendiar. Finlandezii au facut un tur de forta prin aproape toate albumele lansate pana in prezent, cu piese pe gustul tuturor celor prezenti dintre care amintim: "Relentless Reckless Forever", "Not My Funeral", "Was It Worth It... "Downfall", "Hate Me", "Bodom Beach Terror" si "Children Of Bodom". Este greu de descris in cuvinte atmosfera incendiara care a dominat Arenele Romane timp de 90 de minute!

Nu a lipsit sesiunea meet & greet, unde cei mai norocosi fani au avut ocazia sa faca poze si sa ia autografe de la membrii formatiei COB.

Scurta sedere in Bucuresti a fost presarata cu vizite la Casa Poporului, cu reprize de jogging prin parc, plimbari cu bicicleta sau cu rolele.

Promusic Prod. & Events / Maximum Rock Magazin, organizatorii acestui eveniment, doresc sa multumeasca fanilor prezenti la concert si partenerilor media care au sprijinit acest eveniment.

In zilele urmatoare vom posta o galerie foto complexa, atat de la concert, cat si din cadrul sesiunii meet & greet.

Nu uitati ca Promusic Prod. & Events si revista Maximum Rock va invita la un alt concert ce nu trebuie ratat: "Unu Mai ROCK " - Blind Guardian, eveniment ce va avea loc in aceeasi locatie - Arenele Romane din Bucuresti, in data de 1 mai!


Sursa : Promusic Prod. & Events / Maximum Rock Magazin


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top