Children Of Bodom si Ensiferum au zguduit Arenele Romane!

21 aprilie 2011
Aproximativ 1700 de fani au luat cu asalt Arenele Romane din Bucuresti pentru a fi prezenti la primul concert al formatiilor Children Of Bodom, Ensiferum si Machinae Supremacy in Romania, eveniment inclus in "The Ugly World Tour 2011 " ce avut ca scop promovarea albumului "Relentless Reckless Forever " premiat in Finlanda cu Discul de Aur, la doar doua zile de la lansare pentru 10.000 unitati vandute. O galerie foto de la eveniment poate fi văzută la noi pe site.
La 18.30 s-au deschis portile pentru fanii care asteptau de ore bune sa prinda un loc in primele randuri, la 19.30, respectandu-se programul cu o precizie germana, a urcat pe scena formatia care a avut sarcina sa incalzeasca publicul - Machinae Supremacy, o surpriza placuta pentru cei prezenti, atat datorita prestatiei, cat si energiei pe care au degajat-o si au transmis-o publicului prezent.

Dupa o pauza de 30 de minute, timp in care tehnicienii au pregatit scena pentru ceea ce urma, au urcat pe scena, in aplauzele fanilor, finlandezii de la Ensiferum. Recitalul formatiei a durat 45 de minute - pentru unii prea mult pana la recitalul celor de la COB, pentru altii prea putin, pentru ca nu trebuie ascuns faptul ca o mare parte din cei prezenti la eveniment au fost acolo special pentru ei.

In cele 30 de minute de pauza care au urmat dupa recitalul Ensiferum, fanii s-au putut delecta cu un stand de merchandise de unde si-au putut cumpara material promotionale la preturi mai mult decat avantajoase.

Exact la ora 21.30, in uralele celor prezenti, Alexi & co au dat startul unui show incendiar. Finlandezii au facut un tur de forta prin aproape toate albumele lansate pana in prezent, cu piese pe gustul tuturor celor prezenti dintre care amintim: "Relentless Reckless Forever", "Not My Funeral", "Was It Worth It... "Downfall", "Hate Me", "Bodom Beach Terror" si "Children Of Bodom". Este greu de descris in cuvinte atmosfera incendiara care a dominat Arenele Romane timp de 90 de minute!

Nu a lipsit sesiunea meet & greet, unde cei mai norocosi fani au avut ocazia sa faca poze si sa ia autografe de la membrii formatiei COB.

Scurta sedere in Bucuresti a fost presarata cu vizite la Casa Poporului, cu reprize de jogging prin parc, plimbari cu bicicleta sau cu rolele.

Promusic Prod. & Events / Maximum Rock Magazin, organizatorii acestui eveniment, doresc sa multumeasca fanilor prezenti la concert si partenerilor media care au sprijinit acest eveniment.

In zilele urmatoare vom posta o galerie foto complexa, atat de la concert, cat si din cadrul sesiunii meet & greet.

Nu uitati ca Promusic Prod. & Events si revista Maximum Rock va invita la un alt concert ce nu trebuie ratat: "Unu Mai ROCK " - Blind Guardian, eveniment ce va avea loc in aceeasi locatie - Arenele Romane din Bucuresti, in data de 1 mai!


Sursa : Promusic Prod. & Events / Maximum Rock Magazin