Noutăți și comunicate

Children of Bodom lanseaza un videoclip tulburator

13 mai 2013
Children of Bodom lanseaza un videoclip tulburator
Formatia finlandeza Children of Bodom a lansat un nou videoclip! Puteti urmari mai jos videoclipul piesei "Transference", piese ce face parte de pe albumul "Halo Of Blood". Albumul va fi lansat pe data de 7 iunie 2013.

Clipul este unul tulburator care infatiseaza suferintele unei tinere torturate de frica din subconstientul ei. Aceasta imbraca diferite masti, printre care si pe cea a mortii. Productia impresioneaza prin caracterul sinistru al povestii si prin imaginile de sorginte gotica. La final, tanara face o alegere care ii hotaraste definitiv destinul.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=GCztVAF_f0k  

Reamintim ca CHILDREN OF BODOM, se intoarce la Bucuresti in 12 noiembrie 2013, in cadrul turneului "Halo Of Blood over Europe 2013" pentru un eveniment deosebit organizat de Promusic Events si revista Maximum Rock (producator Nelu Brindusan).

Alaturi de Children of Bodom vor urca pe scena alte doua formatii surpriza pe care le vom anunta in scurt timp!

Evenimentul va avea loc la Turbohalle din Bucuresti.

Children of Bodom a lansat pana acum 7 albume, 2 albume live, doua EP-uri, doua materiale compilatie si un DVD. Toate cele 7 albume au castigat Discul de Aur in Finlanda si au atins pozitii inalte in "infamul" top Billboard 200. Trei dintre albumele trupei au debutat pe locul 1 in topurile finlandeze, iar vanzarile de discuri au atins pragul de 250.000 numai in Tara Celor O Mie de Lacuri.

Biletele se pot achizitiona din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online pe http://www.eventim.ro), intr-un numar limitat de 1.000 bucati, la urmatoarele preturi:

89 lei - primele 100 de bucati (extragere 10 meet & greet-uri + 15 CD-uri)
98 lei - urmatoarele bilete achizitionate pana la data de 11.11.2013
115 lei - biletele achizitionate in ziua concertului

Primele 100 de bilete participa la o extragere la sorti pentru 10 pass-uri de meet & greet + 15 CD-uri "Relentless Reckless Forever" cu formatia COB! Pentru aceasta, cei interesati trebuie sa trimita un email la promo@promusicprod.ro (subiect: COB) in care sa specifice urmatoarele: numele si prenumele, codul de bare si data la care a fost achizitionat acest bilet. 

Lista cu toate magazinele din tara unde gasiti bilete pentru acest concert.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă