Noutăți și comunicate

Charity Week - traditie in devenire la Question Mark

9 - 14 decembrie 2014
Charity Week - traditie in devenire la Question Mark
Intre 9 - 14 decembrie 2014 sunteți așteptați în Question Mark la Charity Week.La inceputul iernii 2013 ne uneam fortele in incercarea de a oferi un inceput de an cu ceva mai multa speranta pentru familia Dumitru din satul Maia (Ialomita). Si cand vorbim de noi, vorbim atat de prietenii casei care au initiat acest proiect cat si de artistii care au urcat pe scena: The Boy Who Cried Wolf, Upanishadows, Till Lungs Collapse, First Division, Dj Hefe, etc, dar si de cei ce au facut sacul mosului neincapator. S-au strans bani, haine si jucarii pentru a-i ajuta pe parinti si a le face o bucurie de Craciun copiilor, dar si pentru a ajuta inca o familie care se afla intr-o situatie asemanatoare cu cea a familiei Dumitru. Cu aceasta ocazie, multumim inca o data tuturor participantilor pentru implicare.

Si pentru ca ne plac traditiile cu zambete, incepand cu 9 si pana pe 14 decembrie, in Question Mark sunt zilele de bine-facere, unde bine faci si numai de bine gasesti. Incepem marti, cu un campionat de foosball, si continuam pana duminica cu cate 3-4 concerte pe zi: : Anemic Disco, Asemic, Bastos, Chaos Cult, Damage Case, Dara Project, Deadeye Dick, Killer Victim, Nava Spatiala, Ropeburn, Shesdead, Sinscape, The Boy Who Cried Wolf, Tragic, Valerinne, Wooldozer. De data aceasta ne concentram atentia pe o alta familie aflata intr-o situatie dificila si pe care ne dorim sa o ajutam cu cate mai multe lucruri.

Programul Charity Week:

Marti, 09 decembrie 2014
Open doors: 19:00 - Foosball for Charity.
Support: 10 Lei.
Miercuri, 10 decembrie 2014
Open doors: 19:00 - Nava Spatiala, Bastos, Anemic Disco.
Support: 15 Lei.
Joi, 11 decembrie 2014
Open doors: 19:00 - Ropeburn, Killer Victim, The Boy Who Cried Wolf.
Support: 15 Lei.
Vineri, 12 decembrie 2014
Open doors: 19:00 - Damage Case, Sinscape, Deadeye Dick, Chaos Cult.
Support: 15 Lei.
Sambata, 13 decembrie 2014
Open doors: 19:00 - Shesdead, Dara Project, Valerinne.
Support: 15 Lei.
Duminica, 14 decembrie 2014
Open doors: 19:00 - Asemic, Wooldozer, Tragic.
Support: 15 Lei.

Charity Week este organizat de Question Mark in parteneriat cu Cavalleria Events, HC Ro si Insrt Booking.Parteneri Media: Sector 7, MetalForce, SapteSeri, Metalfan, Sunete, Headfullofnoise, getlokal.ro, anyplace.ro, orasulm.eu, Moshpit.ro, TvCity, theFest.ro, InfoMusic, Metropotam.ro, urbo.ro, JurnalRock, inoras.ro, Urban Things, Let's Rock.ro, Rockout.ro, Port.ro, Urban.ro, Rockstage.

Programul de evenimente caritabile se deruleaza in perioada 9-14 decembrie, dar puteti face donatii incepand de luni, 8 decembrie.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă