Noutăți și comunicate

Changing Skins a lansat videoclipul Baby

27 noiembrie 2012
Changing Skins a lansat videoclipul Baby
Dupa doua videoclipuri excelent primite de catre publicul amator de astfel de sonoritati ( "Ain't Worth It", "Depper and depper" - interzis de catre Youtube persoanelor sub 18 ani), bucurestenii de la CHANGING SKINS au lansat un nou videoclip mult asteptat, de aceasta data pentru piesa "Baby". Piesa este extrasa de pe primul album discografic al formatiei intitulat "Changing Skins".

Sunt foarte fericit ca in sfarsit am reusit sa ne indeplinim promisiunea facuta si astfel va putem prezenta clipul piesei "Baby". Ne-am dorit sa avem un clip pentru aceasta piesa inca de la inceputul verii dar din pacate nu am reusit sa avem un material video care sa ne multumeasca. Ideea de baza a fost sa oferim fanilor un clip pentru o piesa pe care ei o indragesc foarte mult. Nu ne-am dorit ceva foarte complicat, am vrut sa fie ceva sincer pentru ei. Ne-am dorit sa fie alcatuit din imagini de la un concert care sa capteze ceea ce este Changing Skins atunci cand urca pe scena. Iata ca lansarea albumul din Silver Church ne-a permis in sfarsit sa avem material pentru un astfel de clip.

Multumim mult celor de la upiStudio pentru ceea ce au reusit sa realizeze, dar cel mai mult vrem sa le multumim celor ce vin la concerte si ne sustin. In ultimele saptamani am cunoscut o multime de oameni minunati prin orasele pe unde am cantat", a declarat Horatiu Ghibu - frontman-ul formatiei.

Urmareste videoclipul "Baby" :
http://www.youtube.com/watch?v=aJz24-H1Oy8&feature=player_embedded

Filmarile pentru videoclipul "Baby" au fost realizate de catre upiStudio cu ocazia lansarii acestui prim material discografic, in 13 octombrie 2012 la The Silver Church din Bucuresti.

"Changing Skins" a fost lansat in varianta CD-digipack, include 10 piese si doua videoclipuri, iar distributia in tara este asigurata de catre A & A Rec.


Tracklist-ing "Changing Skins":
1. Ain't Worth It
2. Baby
3. Use Me
4. Lady Hoax
5. Deeper And Deeper
6. The Friday Night Anthem
7. Fragile
8. Perfect Foes
9 Hot Core
10 The Road
11. Ain't Worth It (videoclip)
12. Deeper And Deeper (videoclip)

2-Changing_Skins_a_lansat_videoc_zMCQ957fiJ.jpg
Reamintim ca dupa concertul excelent sustinut cu ocazia lansarii primului material discografic (13 octombrie 2012, The Silver Church Club, Bucuresti), CHANGING SKINS se pregatesc pentru un nou show in capitala. De aceasta data locul ales este Kulturhaus, iar data este 13 decembrie 2012.

Cateva piese semnate Changing Skins se pot asculta aici:

http://soundcloud.com/changingskinsband  


3-Changing_Skins_a_lansat_videoc_MO9k0junhh.jpg
Noul album poate fi comandat la adresa promo@promusicprod.ro (numele complet si adresa unde doresti sa ajunga coletul) la pretul de 25 lei + taxele postale de 12 lei, cu plata ramburs.

Coletul va include, bonus, un poster color marime 70x100 cm!


Evenimente recomandate

Top