Noutăți și comunicate

Change noul album Highlight Kenosis gratuit

15 septembrie 2010
Change noul album Highlight Kenosis gratuit
Formatia bucuresteana de melodic progressive metal Highlight Kenosis anunta ca a terminat de inregistrat cel de-al doilea full length, intitulat Change. Mixajul si masterul au fost realizate la Uppsala (Suedia), in studioul Blueflame Productions, apartinind lui Teddy Moller, liderul trupei LOCH VOSTOCK. Moller apare dealtfel pe noul album intr-un duet, alaturi de solista vocala Oana Maria Stoica, pe piesa There Is No Secret, precum si ca backing vocal pe alte compozitii.

Uvertura si outro-ul au fost inregistrate cu ajutorul unei orchestre simfonice din Bucuresti, sub bagheta dirijorului Roberto Coceas. Cele opt piese au fost compuse si orchestrate de Matei Damian-Ulmu pe versurile Oanei Maria Stoica si avind ca sectie ritmica pe Adi Sardi la bass si pe Dan Alexandru la tobe. Doua dintre piese, There Is No Secret si Loving A Ghost, pot fi ascultate pe site-ul oficial al trupei.

Highlight Kenosis doreste sa multumeasca UCIMR (Uniunea de Creatie Interpretativa a Muzicienilor din Romania), fara de care, declara trupa, "n-ar fi fost posibila inregistrarea acestui disc". Au mai colaborat Dragos Serbanescu, John Ciurea si Lawrence Mackrory (mastering).

Din 12 septembrie, noul album Highlight Kenosis, intitulat Change, poate fi ascultat integral si gratuit, pentru o luna, pe site-ul oficial al trupei.

Albumul contine urmatoarele piese:

1. Ouverture in D Minor
2. There Is No Secret
3. Change The World
4. Interludio
5. I Wish You Felt The Same
6. Free From Agony
7. Loving A Ghost
8. Outro With Angels

Highlight Kenosis
www.highlightkenosis.com


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top