Noutăți și comunicate

CHANGE - al doilea album Highlight Kenosis

1 iulie 2010
CHANGE - al doilea album Highlight Kenosis
Formatia bucuresteana Highlight Kenosis (melodic-progressive metal) isi saluta fanii si anunta in mod oficial ca au terminat de inregistrat cel de al doilea album intitulat CHANGE.

Mixajul si masterul de o calitate deosebita au fost realizate in Uppsala, Suedia la studioul de specialitate Blueflame Productions al liderului trupei Loch Vostock, Teddy Moller.

In cadrul noului album il veti putea asculta si pe Teddy alaturi de Oana, in duet la piesa There Is No Secret, cat si ca backing vocal la alte piese. De asemenea Uvertura si Outro-ul sunt inregistrate cu ajutorul unei orchestre simfonice profesioniste din Bucuresti sub bagheta dirijorului Roberto Coceas.

Dar pana atunci va invitam sa accesati site-ul trupei www.highlightkenosis.com si sa ascultati gratuit doua dintre piesele albumului "Change."

Cele 8 piese sunt compuse si orchestrate de Matei Damian-Ulmu pe versurile Oanei Maria Stoica si avand ca sectie ritmica pe Adi Sardi la bas si pe Dan Alexandru la tobe.

Highlight Kenosis doreste sa multumeasca UCIMR (Uniunea de Creatie Interpretativa a Muzicienilor din Romania) fara de care nu ar fi fost posibila inregistrarea acestui disc.

Au mai colaborat Dragos Serbanescu, John Ciurea si Lawrence Mackrory (mastering).


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă