Noutăți și comunicate

Cezar Popescu lanseaza “G.I.A.N.T.S”, primul sau single

2 februarie 2022
Cezar Popescu lanseaza “G.I.A.N.T.S”, primul sau single
Cezar Popescu, chitarist cunoscut al formatiei Vita De Vie si Days Of Confusion, a lansat primul sau single, intitulat “G.I.A.N.T.S”.
https://www.youtube.com/watch?v=bXZDmCz9HEY
Este o piesa intrumentala, in stilul modern progressive metal si poate fi considerata un tribut adus tuturor gigantilor care mi-au influentat cariera de chitarist. De asemenea, aranjamentul si compozitia piesei tind spre o sonoritate masiva. Alterneaza temele foarte melodice si lirice cu solourile virtuoase si riff-urile complexe si agresive, in acordaje foarte joase.
a declarat muzicianul.
Videoclipul a fost filmat in luna septembrie in Grecia, pe insula Thassos, intr-un peisaj naucitor, fiind vorba despre o locatie istorica, numita “The Ancient Quarry”. Compozitia poate fi considerata un tribut adus tuturor gigantilor care i-au influentat cariera de chitarist.

Despre Cezar Popescu

Cezar Popescu devine chitaristul trupei Vita de Vie in primavara anului 2001 in urma unei preselectii. Aceasta marcheaza inceputul carierei sale de muzician profesionist.

Pe langa aceasta, incep sa apara si colaborari sporadice cu trupe ca Iris, Sensor, Mike Godoroja & The Blue Spirits, si multe altele.

In 2012, formeaza si lanseaza alaturi de Cosmin Lupu, Andrei Ilie, Dan Ionescu si Robert Ursache trupa Days of Confusion care are la activ pana in prezent 2 albume si 8 videoclipuri/single-uri.

In prezent, mai activeaza si in proiectele DOMINATION (Pantera Tribute Band), EQUILATERAL GUITAR UNION sau REDRUM (A Tribute to Grunge).

Cezar in social media:
YT: https://www.youtube.com/c/CezarPopescuVdV
Facebook: https://www.facebook.com/cezarpopescuofficial
IG: https://instagram.com/cezar_popescu_


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top