Noutăți și comunicate

CeZar lanseaza albumul de debut, intitulat “2005”

25 martie 2017
CeZar lanseaza albumul de debut, intitulat “2005”
Interpret și compozitor român, CeZar lansează albumul de debut, intitulat “2005”. Acesta include opt piese în limba engleză, toate compoziții originale, pe care artistul le-a scris, înregistrat și mixat în studiouri din România, Irlanda și Statele Unite ale Americii.



“2005” este disponibil deja pentru download și streaming în toate magazinele online, precum iTunes, Deezer, Google Play, Spotify și multe altele, la acest link: https://UMRDD.lnk.to/Cezar-2005PR.

“Albumul reprezintă povestea mea și am ales să-l numesc 2005, deoarece marchează începutul carierei mele în muzică”, spune CeZar. “Fiecare piesă este inspirată de persoane și întâmplări care și-au lăsat amprenta asupra ceea ce sunt eu astăzi”, încheie acesta.

“2005” este un album pop-rock, care îmbină sound-ul acustic “crud” cu elemente moderne, ce-i oferă un statut de egalitate cu lucrările artiștilor consacrați la nivel internațional. Pentru definitivarea lui, CeZar a colaborat atât cu muzicieni și producători români, precum și străini.

(2) CeZarlanseazaalbumuldedebut..._vlRG3zvT.jpg
CeZar – pe numele lui Cezar Hăbeanu – a început să cânte la chitară de la o vârstă fragedă, iar la 17 ani stârnea admirația trecătorilor, interpretând piese celebre pe străzile Ploieștiului. Nu după mult timp, și-a luat destinul în propriile mâini și a plecat în Amsterdam, unde a locuit pentru trei ani, devenind unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați muzicieni și interpreți de stradă. În 2013 a decis să se mute în Dublin, Irlanda, locul în care și-a confirmat statutul de interpret și compozitor (singer-songwriter). CeZar locuiește în continuare în Irlanda, însă călătorește des prin Europa, pentru a-și promova muzica.

“2005” a fost înregistrat cu ajutorul lui Åžerban-Ionuț Georgescu (bass), Andrei Ilie (tobe), ambii din trupa Fameless, și Călin Marcu (chitară electrică) care a facut parte din Coma. Printre alții, au mai contribuit Nora Deneș (pian, vioară), Corina Ciuplea (violoncel) de la Muse Quartet și Brigitta Szebenyi (voce).

Il puteti urmari pe CeZar pe pagina sa de facebook: http://www.facebook.com/CeZarPage

Contact U Rock / Universal Music Romania:
urock@umusic.ro
http://www.facebook.com/uRockmusicpage
http://www.facebook.com/umusicro
http://www.umusic.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top