Noutăți și comunicate

Cerintele lui Joe Cocker la concertul din Bucuresti

30 iulie 2013
Cerintele lui Joe Cocker la concertul din Bucuresti
Artistul Joe Cocker va concerta in data de 4 august 2013, incepand cu ora 20:00, la Sala Palatului din Bucuresti. Turneul de promovare al noului sau album - "Fire It Up" va include si unele melodii cerute de fani: You Can Leave Your Hat On, Unchain My Heart, N'oubliez Jamais, Ain't No Sunshine, Up Where We Belong.

O limuzina de lux, bucatar propriu, hotel de cinci stele si vinuri frantuzesti. Acestea sunt doar cateva dintre cerintele celebrului cantaret Joe Cocker care va concerta la Bucuresti peste numai cateva zile.

Desi a mai vizitat Romania, Joe este nerabdator sa ajunga din nou in capitala. Acesta va veni la Bucuresti cu un avion privat si va fi cazat la un hotel de cinci stele. Va fi insotit in permanenta de doi bodyguarzi si se va deplasa cu o limuzina de lux. Va avea propriul bucatar iar la sala, o incapere va fi transformata in bucatarie.

In backstage Cocker isi doreste sa aiba multe plante, canapele confortabile si oglinzi. Artistul a anuntat ca doreste sa bea suc natural de merisoare fara conservanti si coloranti, apa Evian, Gatorade si Cola Zero. Artistul va mai avea la dispozitie si un cos cu batoane de ciocolata, fructe proaspete netaiate (artistul a avut grija sa mentioneze ca trebuie sa aiba la dispozitie neaparat si banane). O cerinta mai putin obisnuita a fost cea legata de paharele rosii: artistul a cerut ca in cabina sa aiba numai pahare de culoare rosie.

Nici muzicienii care-l vor acompania pe scena nu s-au lasat mai prejos si au cerut (in afara de lucruri obisnuite precum sucuri, apa, alune, chipsuri) bere, migdale si ursuleti gumati Haribo! Organizatorii au primit instructiuni clare si in ceea ce priveste bauturile domnilor din band. Managementul artistului a solicitat pentru partea masculina vin frantuzesc iar pentru doamnele din band vin rosu spaniol.

Pentru toti cei care doresc sa il asculte live pe Joe Cocker, ultimele bilete se mai gasesc in urmatoarele locatii: Sala Palatului, Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald's), Magazinele Flanco, Domo, Vodafone, Inmedio, Orange, Germanos, Librariile Adevarul si Eminescu, Magazinele Diverta, Muzica, Palatul National al Copiilor si Statia de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc sa comande biletele online o pot face de pe BILETOO.ro, BLT.ro, BILETE.ro, MYTICKET.ro sau EVENTIM.ro.

Pentru noutati, vizitati http://www.ProjectEvents.ro, http://www.facebook.com/ProjectEvents.ro sau http://www.Cocker.com.

http://www.youtube.com/watch?v=4b04jq7NB1s  

Concertul "JOE COCKER" va avea loc pe 4 August 2013 la Sala Palatului din Bucuresti si este un eveniment organizat de Project Events in colaborare cu Marshall Arts.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top