Noutăți și comunicate

Celelalte Cuvinte lanseaza single-ul „Plecând încet”

1 aprilie 2022
Celelalte Cuvinte lanseaza single-ul „Plecând încet”
Formația Celelalte Cuvinte a lansat astăzi, 1 aprilie 2022, o noua melodie de pe viitorul album de studio intitulat „Clepsidra fără nisip”.

Noua melodie a trupei orădene se numește „Plecând încet” și poate fi ascultată pe Youtube la linkul de mai jos:
https://www.youtube.com/watch?v=GFluM8gGyX0&list=PLwoKnYvfpxlazJymyp0Hw4VtV5LccpXDz&index=1
Nerostitele cuvinte sunt cele care au prins glas. Toată lumea pleacă dar noi o facem în felul nostru.
a declarat Călin Pop, vocalistul și chitaristul trupei.
Noul single poate fi ascultat pe serviciile de streaming si download aici: https://CelelalteCuvinte.lnk.to/PlecandIncetPR

Discografie:
- 1984 – V/A – Formaţii Rock #8 – vinil, Electrecord
- 1987 – LP- Celelalte Cuvinte – vinil, Electrecord
- 1990 – LP – Celelalte Cuvinte II – vinil, mc, Electrecord
- 1992 – LP – Se lasă rău – Vinil, Toji Production
- 1994 – LP – Armaghedon- mc, CD, Vivo
- 1996 – LP – Vinil Colection – MC, CD, Electrecord
- 1997 – LP – Ispita – mc, Zone Records
- 2004 – LP – NOS – mc, CD, Intercont Music
- 2008 – LP – Stem – CD, TVR Media.
- 2014 – LP - Trup Și Suflet (Live Acustic)
- 2019 – LP - Electric Live (Concert Aniversar 30 De Ani - Sala Palatului · București) – CD, Universal Music Romania

Contact Celelalte Cuvinte:
https://www.facebook.com/celelaltecuvinte/
https://www.instagram.com/celelaltecuvinteoficial/
https://linktr.ee/celelaltecuvinte

Contact U Rock / Universal Music Romania:
urock@umusic.ro
https://www.facebook.com/uRockmusicpage
https://www.facebook.com/universalmusicro
https://www.umusic.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă