Noutăți și comunicate

Celelalte Cuvinte lanseaza doua noi piese, la Hard Rock Cafe

22 mai 2014
Celelalte Cuvinte lanseaza doua noi piese, la Hard Rock Cafe
Joi, 22 mai 2015, trupa Celelalte Cuvinte va prezenta fanilor două noi compoziții, într-un concert special, intitulat "Astă lume" la Hard Rock Cafe din București, de la orele 21:30.

Hard Rock Cafe București - Sos. Kiseleff, Nr. 32, Parcul Herastrau
http://www.hardrock.com/bucharestCelelalte Cuvinte și-a obișnuit publicul cu o identitate aparte. După un amplu proiect acustic - Trup și suflet - ce a cuprins un concert sold out la Cinema Patria din București și un turneu național în nu mai puțin de 12 orașe din întreaga țară, a venit vremea ca trupa să apară în fața publicului cu noi piese.

Astă lume și Muza mea sunt, întâi de toate, două piese de o factură muzicală aparte în peisajul repertoriului trupei, fiind diametral opuse, prin ceea ce reprezintă.

Despre Astă lume, piesa care dă și numele concertului, Călin Pop spune următoarele:

Astă lume a fost compusă în prima parte a anului trecut. Cu mesaj social evident și structură complexă, Astă lume este lumea care ne înconjoară și care, de multe ori, ajunge să umilească, să neîndreptățească și să condamne cu nepăsare condiția umană, o lume care ''nu e a mea'', a noastră. O piesă mai lungă, care ne reprezintă pe toți.

Muza mea a fost realizată în partea a doua a anului trecut, în perioada în care trupa pregătea concertul acustic de la Cinema Patria.

Este o piesă interpretată în manieră acustică, ce a fost cântată în premieră la Patria, pe 18 Octombrie. Povestea piesei aduce trăirile complicate și dorul reciproc dintre artist si misterioasa lui muză, care i-a călăuzit în timp inspirația pe drumuri întortocheate și pline de răscruci, adaugă Călin Pop.

Pe 22 mai, Celelalte Cuvinte aduce în Hard Rock Cafe evenimentul "Astă lume", atât cu cele două noi creații, cât și cu piese ce au scris istorie în rockul românesc: Zmeie, Scrisori iubite, Dacă vrei, Iarbă prin păr, Un sfârșit e un început și multe altele.

De 32 de ani împreună, Celelalte Cuvinte este una dintre cele mai longevive trupe rock din România. Păstrându-și, de-a lungul timpului, atât componența cât și stilul, Celelalte Cuvinte a devenit o trupă-legendă a rockului românesc.

Călin Pop, Marcel Breazu, Tiberiu Pop, Leontin Iovan și Ovidiu Roșu pregătesc un concert special, pe măsura așteptărilor fanilor.Biletele pentru concertul Celelalte Cuvinte din Hard Rock Cafe pot fi găsite online exclusiv pe http://www.iabilet.ro, la Hard Rock Cafe, inclusiv în ziua concertului la intrare, iar în format fizic în rețeaua de magazine Uman din toata țara:
- București: Piața Romană, Str George Enescu nr. 30 și în Băneasa Shopping City
- Cluj și Iași: în Iulius Mall
- Timișoara: Uman Shop
- Brașov: Strada Muresenilor nr. 3

Acestea costă 50 de lei cu loc la masa și 80 de lei Vip, cu loc la masă, în fața scenei.
Un eveniment oferit de Metalhead și Gala, cu sprijinul Rock FM.
Celelalte Cuvinte lanseaza doua noi piese, la Hard Rock Cafe Lansare Hard Rock Cafe


Calendar evenimente

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.